Животът ни е научил, че всяко начало има своя край.

...
Животът ни е научил, че всяко начало има своя край.
Коментари Харесай

Краят на една ера дойде: Различната Мегз затвори магазина си, вече вярва в други неща

Животът ни е научил, че всяко начало има своя край. Независимо дали става въпрос за някой тежък призрачен сън или пък за красива приказка. Понякога пък сами слагаме край, с цел да поставим ново начало.

Виж още: След санкцията на Милко Калайджиев: Галин скочи на двойните стандарти - санкции за властта по кое време?

Точно това направи и дизайнерката Миглена Каканашева Мегз. Тя стана известна със своя онлайн магазин, своите фешън линии, които трансформираха метода, по който младите девойки у нас се обличаха. В Instagram обява Мегз написа, че тъкмо 10 години след старта на уеб страницата ѝ, ще го спре. Това ще се случи на 22 януари, а повода за решението е просто: " Това, което беше MEGZ тези 10 год, към този момент не е това, в което имам вяра. Аз съм друга, времето е друго и споделям довиждане на този интервал от живота си ", написа Мегз.

Виж още: Радина Думанян очарова със фотография, показваща най-милата ѝ промяна

По този метод обяснено решението не звучи по никакъв начин ненадейно. Още през предходната година Мегз показва своята смяна, като стартира да се интересува от хюман дизайн, астрология, от учението на Петър Дънов и тн. Но Мегз, безапелационна е, няма да спре да бъде и дизайнер. Тя продължава работата си по планове, като един от тях да вземем за пример са стилната линия на Alpha Music. " Това е решение, премисляно и планувано много от дълго време. Смело съм стъпила на всичко, което градих 10 години, не затварям него ", твърди Мегз. 

Виж още: Красивата Мари Константин с парещ кадър от банята и съкровено предпочитание

Дизайнерката все още е в Дубай, където се радва на жарките лъчи на слънцето там. " И тъкмо по този начин работи животът - колкото повече даваш на себе си - толкоз повече ти връща той назад ", написа под една от фотосите от арабската страна. 

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР