Животът ни често бива сравняван с книга, чийто автор сме

...
Животът ни често бива сравняван с книга, чийто автор сме
Коментари Харесай

Първата целувка на Неда Спасова била с момиче

Животът ни постоянно бива сравняван с книга, чийто създател сме самите ние, пишейки собственоръчно своята история, чрез решенията, които вземаме, и изборите, които вършим. В началото страниците на този том са празни, просто голям брой бели листи, само че последователно те се изпълват от случките и събитията, изграждащи нашето съществуване. Именно тях назоваваме опит и го мерим в години. Благодарение на него обаче, все по малко неща в всекидневието ни се случват за първи път, лишавайки ни от съпътстващите ги чисти и неподправени страсти, написа уеб сайтът life.dir.bg.

Първото известно лице, което дава изявление в новата графа на уеб страницата, разкривайки най-личните елементи на житието си, е актрисата Неда Спасова. Тя по принцип не е здравна сестра, нищо че всички фенове на сериала " Откраднат живот " я познават тъкмо като такава.

Тя е харизматична и очарователна, а усмивката ѝ рядко слиза от нейното лице. Но също така се оказа пряма и откровена. Пред Dir.bg екранната Кая Райкова призна, че първата ѝ целувка е била с... момиче.

Любовта я спохожда на 14 година - тогава е първата ѝ връзка. Проблемът е, че в оня интервал тя все няма опит в интимните взаимоотношения. Поради тази причина Неда отива при най-хубавата си другарка, която е по-голяма от нея, като я моли да я научи по какъв начин да се целува, тъй като изпитва позор от своята неопитност.

На въпроса по кое време е схванала, че Дядо Коледа не съществува, тя дава отговор, че в действителност в никакъв случай не е вярвала в него.

" Първо, тъй като в детската градина той постоянно бе с маратонките на майстора и незабавно го хванах. А и майка ми в никакъв случай не ме е лъгала в съществуването му ", споделя тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР