Животът невинаги е страхотен особено в последните години. Но именно

...
Животът невинаги е страхотен особено в последните години. Но именно
Коментари Харесай

Когато животът е несправедлив: Дени от "Един за друг" за трудностите и звездните приятелства

Животът не всеки път е страховит изключително в последните години. Но точно тези обстановки би трябвало да ни научат, че това дали ни е хубаво, или не, зависи единствено и само от нас.

В това се е убедила Дени от " Един за различен ", която " си го прави розово ". Точно с това ни споделя в последната си обява в Instagram:

Виж още: Напращяла и съвършена: Симона Загорова сподели новото си тяло в прилепнала рокля

" И когато не ми е розово, си го върша тъй че да ми стане розово. Защото никои не е задължен да ми го направи и никои няма да мисли по този начин за теб както ти самия за себе си ", написа тя под фотографията нагоре и добави, че не разчита на никого за своето благополучие с изключение на на себе си. 

You go, girl, бихме споделили в обстановката. Освен това няма по какъв начин да не подчертаем, че Дени наподобява брутално крепко и в рокля, освен в спортни клинове. 

Иначе Дени продължава със звездните другарства. Преди часове тя и Ваня от втория сезон на " Игри на волята " изкачиха Черни връх. 

" Ура за спонтанните решения ", написа Ваня под фотографията нагоре и в стихотворна форма споделя, че двете са ходили цели 30 км пешком. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР