"Животът не ми носи кой знае какво - твърди Ален

"Животът не ми носи кой знае какво - твърди Ален ...

Ален Делон: Повръща ми се от сегашната епоха!.


"Животът не ми носи кой знае какво - твърди Ален Делон във връзка с 60-годишнината от началото на филмовата си кариера пред сп. "Мари мач", съобщава Франс прес. - Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!

Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!"

В интервюто, озаглавено: Аз, Делон: интервюто на живота му" 82-годишният актьор, цитиран от БТА, разказва за кариерата, за трудните отношения със семейството си, за жените, които е обичал и за приятелите, които е изгубил: "Почти всички починаха!"

Френският идол особено тъгува за загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на миналия век. А за мястото на жените в настоящия си живот, споделя, че още не е открил партньорка:

"Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!"
По публикацията работи: Надежда Йосифова

Източник: dnes.bg