Животът на вратаря е странно нещо. Във вторник Светослав Вуцов

...
Животът на вратаря е странно нещо. Във вторник Светослав Вуцов
Коментари Харесай

Как Светослав Вуцов направи чудо с агитката на ЦСКА

Животът на вратаря е необичайно нещо. Във вторник Светослав Вуцов понесе куп рецензии за представянето си за младежкия народен отбор против Уелс, а в събота вечер бе огромният воин за „ белите “. Но тук приказваме и за душeвност, каквато очевидно несъмнено най-малкият наследник на Велислав Вуцов и внук на именития Иван, има.

Светльо е единствено на 18 години, като е роден на 9 юли 2002 година Логично предвид на своето семейство, Вуцов несъмнено не помни своята първа подготовка, само че тя е била някъде към 2009 година, когато е на 7 години. Бил е в школите на цели 5 тима – "Славия ", "Левски ", "Ботев " Пд, "Царско село " и "Септември " Сф. Ясно е че на някои от местата Светослав е бил, тъй като треньор там е бил татко му Велислав.

На два пъти се разминава с дебют в професионалния футбол. Първо за "Царско село " във Втора лига, когато влиза в групата за посещение на "Марица ", само че вместо него треньорът Веселин Великов залага на Павел Здравков, наследник на Здравко Здраков. Година по-късно той към този момент е в "Септември " Сф и влиза в групата за мач с "Дунав " (2:2), само че остава неизползвана запаса за сметка на Янко Георгиев.

Дебютът му в елита обаче идва на 21 ноември 2020 година - при нулево реми с "Етър ". И оттова насетне той е твърдият титуляр на вратата на "Славия ". А несъмнено най-силният му мач досега беше на „ Армията “, където с изключение на, че хвана дузпа на Греъм Кери, направи още няколко фамозни спасявания.

За никого не е загадка, че Светослав, необичайно за неговото семейство, което има тясна съгласуваност с "Левски ", е цесекар. Това стана ясно от клип, който се завъртя в обществените мрежи през лятото на 2020 година Тогава Велислав Вуцов и единият от неговите синове – Петър, ликуваха, откакто "Локо " Пд завоюва Купата на България за сметка на ЦСКА, а тяхна „ жертва “ в клипа е точно младият Светослав, който тогава към момента не е дебютирал в мъжкия футбол. Той слуша „ ш**ахме чорбарите “ от своя татко. Явно е бил на контра на Велислав и по тази причина е станал цесекар.

А след мача почитателите на „ алените “ приветстваха младия пазач, той им благодари ръкопляскайки, уточни сърцето си и стисна пестник. Нещо, което не бяхме виждали от години. Дали Светослав ще последва Георги Йомов и Калоян Кръстев и ще отиде на „ Българска войска “ или ще замине за чужбина, по-конкретно за Англия, каквото е неговото предпочитание, остава да забележим. Но без никакво подозрение го чака блестящо бъдеще.

"Монитор "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР