Животът на телевизионната звезда Богомил Грозев привидно изглежда, че е

...
Животът на телевизионната звезда Богомил Грозев привидно изглежда, че е
Коментари Харесай

Щерката на Антон Радичев Кристина скри детето от Богомил Грозев! Разводът ще е тегав - двамата все още са съпрузи, а новинарят вече стяга сватба с Мария

Животът на телевизионната звезда Богомил Грозев видимо наподобява, че е цветя и рози, само че в реалност ергенът от Нова ТВ се е оплел като пиле в калчища около развода си с дъщерята на Антон Радичев, научи HotArena.

Водещият на обедната емисия вести не живее с Кристина Радичева към този момент близо две години, само че занапред му следва бракоразводно дело, което, с изключение на присъдените за двете му деца издръжки, може да му коства и проблеми с банката, подсигурила му заем за къща , писа „ Ретро “.

От няколко месеца плейбоят върти бурна обич с новата си възлюбена. Грозев е вдлъбнат до уши по бизнес дамата Мария Такова. Според пикантните клюки двамата към този момент са заживели дружно, като даже възнамерявали да минат и под венчило . Няма изгледи обаче това да се случи скоро.

По документи Грозев към момента се води брачен партньор на Кристина . След 14-годишен взаимен живот те се разделиха преди 2 години, само че Богомил не желал да се развежда. Сега обаче се постанова, а в семейство Радичеви нямат самообладание да се отърват от него.

Антон настройвал дъщеря си да се съгласи на бракоразвод единствено в случай че Грозев го освободи от заема, изтеглен преди години на негово име . Става дума за голям заем, който новинарят изискал от тъста си, с цел да си построи къща в баровските столични квартали. Дори и след раздялата на Боги и Кристина, водещият не щял да освободи Антон от заема, който и до ден сегашен се води на негово име.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР