Животът на Сяо е бил доста труден - кожата ѝ

...
Животът на Сяо е бил доста труден - кожата ѝ
Коментари Харесай

Хирурзи сложиха ново лице на 60-годишната тинейджърка, сега е неузнаваема ВИДЕО

Животът на Сяо е бил много сложен - кожата ѝ почнала да увисва по цялото тяло, когато тя била единствено на една годинка.

Момичето расло и почнало да схваща, че е друго от другите деца. То не могло умерено да се гледа в огледалото, а непрекъснатите нападки на съучениците също не помагали.

"Никой не желае да си играе с мен. Единствените, които се разхождат с мен, това са гълъбите. Те не ми споделят, че съм грозна ", споделя Сяо Фен.


Но неотдавна животът на тийнейджърката се трансформира съществено. Благодарение на дарения тя съумява да събере средства, с които да се подложи на интервенция и да си закупи нужните лекарства.


Операцията се състояла в края на декември 2019 година. Продължила е седем часа, оповестяват хирурзите. По-рано бе обявена информация, че Сяо страда от прогерия - едно от най-редките генетични болести, които провокират прибързано стареене на кожата и от време на време даже на вътрешните органи.
На китайката обаче провървяло - промените засегнали единствено външния ѝ тип.
По време на интервенцията лекарите махнали седем сантиметра непотребна кожа, трансформирали носа, веждите и устата на момичето. Резултатите от работата били показани на конференция в Шенян, столицата на провинция Ляонин.

Щастливите родители на момичето също имали опция да приказват.
Майката на Сяо не могла да удържи сълзите си - тя сама страда от това генетично заболяване, по тази причина прелестно схваща с какви неприятности можеше да се сблъска в бъдеще щерка ѝ. Баща ѝ изрази вяра, че отсега нататък детето му ще бъде единствено щастливо.


"Днес е най-щастливият ден на моята щерка. В нощта след интервенцията аз най-сетне спах умерено, въпреки всичко имам вяра, че лекарите са излекували Сяо Фен и са ѝ дали късмет за благополучен живот и обикновено обучение ", споделя Ван Хонг.

В момента Сяо продължава да се възвръща след интервенцията, само че се надява да успее да се прибере вкъщи за китайската Нова година (25 януари), написа в. "Дейли Стар ".
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР