Животът на сръбския президент Александър Вучич е под заплаха заради

...
Животът на сръбския президент Александър Вучич е под заплаха заради
Коментари Харесай

Сръбски министър: Животът на Вучич е в опасност

Животът на сръбския президент Александър Вучич е под опасност поради битката с наркомафията, сподели вътрешният министър Александър Вулин в изявление за РИА Новости.

" Разкрихме огромна, брутална и доста рискова група. Все още не е известно какъв брой убийства е направила до момента, към този момент обвиняването включва седем убийства. Сигурен съм, че ще бъдат разкрити още по време на процеса ", сподели ръководителят на сръбското вътрешно министерство.
 Фон дер Лайен и Вучич откриха градежа по Коридор 10 и пътя на мира Ниш-Прищина Фон дер Лайен и Вучич откриха градежа по Коридор 10 и " пътя на мира " Ниш-Прищина
Сръбският президент Александър Вучич и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен посетиха Долно Меджурово край Ниш, от...

По думите му в незаконната група влизат търсени водачи, като лидерът на " Кавачкия нарко клан " от Черна гора Радое Звицер.

" Затова сигурността на президента Вучич е в заплаха. Всеки от тези наркобосове е наясно, че в случай че шефът на Министерство на вътрешните работи бъде погубен, той ще бъде заменен посредством Народното събрание след месец или два. А в случай че това стане с Александър Вучич, то ще бъде убита политическа персона, която подсигурява политическата непоклатимост в Сърбия, сплотява към себе си политически субекти и има безспорното доверие на болшинството сръбски жители “, сподели министър Вулин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР