Животът на семейство Кардашиян е под прожекторите от години, като

...
Животът на семейство Кардашиян е под прожекторите от години, като
Коментари Харесай

Сестрите Кардашиян – живот, като риалити шоу

Животът на семейство Кардашиян е под прожекторите от години, като всяко тяхно деяние се отразява от международните медии. В центъра на множеството вести и кавги стоят сестрите Кардашиян, като не инцидентно те са и съществени персонажи в риалити предаването „ Животът на Кардашиян “ , написа каналът във vbox7.

Кортни Кардашиян

Родена е на 18 април 1979 година в Лос Анджелис, Калифорния. Кортни е риалити звезда, модел, актриса и основател на фешън линии, парфюми и козметика.
Със Скот Дисик стартират да излизат през 2006 година Двамата имат три деца – Мейсън, Пенелъпи и Рейн. Двойката се разделя през 2017 година, когато Кортни стартира да излиза, със доста по-младия от нея модел Юнс Бенджима.

Ким Кардашиян

Ким е родена на 21 октомври 1980 година в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е американска риалити звезда, модел, актриса и основател на фешън и козметични линии. Ким е известна с порно клип, който ѝ носи 5 млн. $ след правосъден спор.

Има три брака, като от последния с рапъра Кание Уест има четири деца. В началото на 2021 година двамата се развеждат.

Клои Кардашиян

Клои е родена на 27 юни 1984 година в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е риалити звезда, ефирен водещ и част от основаването на няколко фешън линии и парфюми.

Има един брак дружно с баскетболиста Ламар Ордом. От връзката си с Тристан Томсън има щерка.
                 

Кендъл Дженър

Родена на 3 ноември 1995 година в Лос Анджелис, Калифорния, в фамилията на Брус (днес Кейтлин) и Крис Дженър. Кендъл е модел, снима се за списания като Harper's Bazaar, Vogue и Maire Claire и дефилира за най-големите международни фешън марки. Заедно със сестра си Кайли основават фешън и козметични линии, като двете пишат и книга. В момента Кендъл излиза с баскетболиста Девин Букър.

Кайли Дженър

Кайли е родена на 10 август 1997 година в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е риалити звезда в предаването „ Животът на Кардашиян “, модел, бизнесдама и основател на фешън и козметична марка. Влиза в голям брой ранглисти, като авторитетна персона с извънредно огромен брой почитатели в Instagram. През 2017 година стартира да излиза с рапъра Травис Скот, с който имат щерка – Сторми. Двойката оповестиха преди броени дни, че са в очакване на второто си дете.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР