Животът на принцеса Даяна продължава да ни вълнува живо дори

...
Животът на принцеса Даяна продължава да ни вълнува живо дори
Коментари Харесай

Какво са обичали да си похапват Даяна и Чарлз

Животът на принцеса Даяна продължава да ни вълнува живо даже повече от две десетилетия след гибелта й. Бракът й с принц Чарлз бе най-коментираната тематика на времето си, а и до през днешния ден не престават да изплуват нови и все по този начин забавни детайлности от него.

Сега те идват от някогашната кралска готвачка Каролин Роб, която е имала достойнството да подготвя храната на Чарлз и Даяна, до момента в който дребните Уилям и Хари обикалят в близост. Ето какво разкри тя в изявление пред Sunday Times.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HRH of British(@hrhofbritish) на Апр 25, 2019 в 5:35 PDT

По думите й, принцеса Даяна е била всичко друго, само че не и претенциозна . Тя е предпочитала по-прости ястия, като салати, пълнени патладжани, агнешко и други. На Чарлз обаче било по-трудно да се угоди. Той постоянно е претендирал от Роб и екипът в кухнята да му сe подготвят единствено ястия със сезонни артикули , с цел да бъдат допустимо най-свежи.
 Принц Уилям, Chelsea Harbour Club и мястото, което му припомня за принцеса Даяна
Уилям се върна на обичаното място на Даяна

Спомените са живи

А и те, и децата им, са огромни почитатели на сладките изкушения. Дори Лейди Ди е разрешавала на Хари да закусва тарт , за което евентуално мнозина биха я осъдили. И до през днешния ден готвачката си пази писани на ръка бележки от спокойната госпожа Спенсър, която постоянно й е благодарила за удоволствието, което й е доставила с вкусните ястия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР