Животът на победителя от „Биг Брадър 2” Миро Георгиев днес

...
Животът на победителя от „Биг Брадър 2” Миро Георгиев днес
Коментари Харесай

Ето го сина на ревльото Миро от „Биг Брадър 2”

Животът на спечелилия от „ Биг Брадър 2” Миро Георгиев през днешния ден е отдаден на сина му Давид и негова майка – някогашната моделка Екатерина Дюлгерова. Двамата отглеждат и още едно момче-14-годишния Денис, наследник на Дюлгерова от предходна връзка. Въпреки разликата във възрастта, братята се схващат отлично, описа майка им в предаването „ На кафе”. Денис е виновен и свестен юноша, който към този момент се оправя самичък и даже оказва помощ в грижите за дребния, изясни втория му татко Миро. Давид е на година и четири месеца, своеволен е, само че пък доста обаятелен.

Миро нашумя като победител във втория сезон на Биг Брадър, където се раздели с тогавашната си жена Елена с доста сълзи пред камерата.



Денис и Давид

Днес тя също се радва на дете, само че страни от медиите. Миро се сближил с Екатерина около работата, а Денис го приел елементарно.В момента някогашната моделка се е посветила на гледането на синовете си, само че желае да запише дребният в ясла от есента на тази година. Двамата може да разчитат на помощта на бабите, а Миро продължава да върти и заведението си, с което взе участие в различен риалити формат.



Екатерина Дюлгерова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР