Животът на Нелина от Дийп Зоун проджект е станал истински

...
Животът на Нелина от Дийп Зоун проджект е станал истински
Коментари Харесай

Сексуален маниак тормози Нелина от Deep Zone Project

Животът на Нелина от Дийп Зоун проджект е станал същински пъкъл откакто Господари на ефира описаха в народен ефир историята със половия фанатик, който я тормози към този момент 4 години. Вместо да спре с офанзивите си, перверзникът продължава още по-агресивно да я атакува, научи седмичник от нейни близки.

Представящият се като Емил Марков умопобъркан дори твърди, че певицата е имала връзка с дознателя, който е провел следствието по жалбата ѝ против него. Според него, тя е напуснала страната.

20-годишната изпълнителка се оплака в народен ефир, че редовно е преследвана, заплашвана и обиждана от мъж, който може да ѝ бъде татко. Всичко стартира през 2013-а, когато е едвам на 16 години и взе участие в Х Фактор. Преследвачът ѝ по това време е на 43. Оттогава до момента той препълва профилите ѝ във Facebook с перверзни и нападателни мнения, които трансформират в призрачен сън живота на момичето.



То пробвало да се отбрани, искайки подпомагане от органите на реда. Но даже и те се оказват безсилни пред агресора, който знае къде живеят и Нелина, и фамилията ѝ в родния на певицата Казанлък и към този момент тормози освен нея, само че и всичките ѝ близки.

Вероятно поради безизходицата, Нелина се обръща към Господари на ефира. Това обаче май ще се окаже неточност. По данни на Уикенд от деня на фотосите на репортажа е почнал същинският пъкъл в живота ѝ.



Тя към този момент не може да излезе умерено на улицата. Агресията на фанатика станала толкоз неконтролируема, че се наложило да се крие освен от него, само че и от целия свят. Доказателство са думите му, които той разгласява на нейната Facebook страница незабавно откакто е сгащен от репортера Боби Ваклинов. Това става седмици преди излъчването на репортажа.

„ Разбрах, че си в Англия при оня мулат. Е, когато една певица остане без участия (логично) в родината си, има доста свободно време да пътува. Нелси, в случай че не знаеш, за всеки случай да ти кажа, че Република България, Обединеното кралство Англия и Северна Ирландия имат конвенция за екстрадиция. Срещу теб и други хора има импортиран сигнал в Софийска градска прокуратура, която би трябвало да ревизира цялата активност по преписката на Районната прокуратура и Столична дирекция на вътрешните работи. При потвърден опит за набеждаване пред орган на властта те грозят от една до шест години отнемане от свобода”. Това написа представящият се за Емил Марков фанатик.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР