Животът на Миглена Каканашева - Мегз, все повече започва да

...
Животът на Миглена Каканашева - Мегз, все повече започва да
Коментари Харесай

Шаман променя живота на Мегз

Животът на Миглена Каканашева - Мегз, от ден на ден стартира да наподобява на сюжет на холивудска продукция, в която основната героинята непринудено напуща утъпкания път на битието си, впускайки се в шеметно премеждие, чиято съществена цел е да открие себе си... Само че, както се споделя, този филм към този момент сме го гледали, защото решенията, които носителката на премия " Златна игла " в последно време взема, съмнително доста наподобяват на тези, които към този момент видяхме в две избрани продукции, разясняват от life.dir.bg избора на Мегз да зареже специалността си, поради предсказаното от шаман.

Например, когато при започване на благия месец тя смени непрекъснатия си адрес, пренасяйки се сякаш за непрекъснато в Дубай, нищо че сега още веднъж е в България, тя постъпи тъкмо като Емили Купър от сериала на Netflix " Емили в Париж ", която отпътува за Града на любовта по работа. Сега обаче някогашната участничка от риалити предаването " VIP Brother " е на път да стори тъкмо като Елизабет Гилбърт в екранизацията на бестселъра " Яж, моли се и бит ", която поради предсказване на врач от Бали обръща тил на всичко познато, с цел да открие своята орис.

В свои неотдавнашен Instagram пост, Каканашева обстойно и нашироко изяснява, че е настъпил мигът да се раздели с всичко, което има, прощавайки се даже и с дългогодишната си специалност на дизайнер. А повода за въпросното ѝ желание е съвет, даден ѝ... от шаман.

Ето какво написа тя:

" Скъпи другари, откакто преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, в този момент пристигна време да кажа СБОГОМ и на прелестната ми дребна патеричка I-AM. Повече няма да сътворявам облекла под никакъв бранд. Ще продадем всичко, което имаме на склад и след това ще затворим, както с MEGZ. Няма да разтварям нов бранд.

Правя си равносметка. Преди тъкмо година един шаман ми сподели в предаването ми " Маската ", че нося душа " Бодхисатва " и че в случай че желая да последвам пътя на душата си, ще би трябвало да се разделя с всичко, което имам. Гледах го с недоумение и подсмърчах. Защото макар че не схващах доста от думите му нещо в мен се късаше от болежка и екстаз по едно и също време. Все отново очевидно потеглих по пътя. В живота ми се случиха меко казано магическо-невероятни неща. И без да се усетя единствено за година май в действителност се разделих с съвсем всичко, за което в миналото се кълнях, че е смисълът на живота ми. Когато се разделях с МЕГЗ треперех от боязън. Буквално мислех, че загивам. Тогава имах I-AM и макар че не мога да я сравня в никакъв случай с MEGZ. Тя ме държеше с единия крайник на сухото. Беше моята патерица и ми помагаше да се крепя. Представете си даже без да съзнавам съм я кръстила " АЗ СЪМ ". Така беше и смятах, че дълго ще си я работя.

На 18.06 обаче се прибрах в България. И смятах до момента в който съм на семинара ми в гората в това време да спретна и 2 сбирки, които да пусна в този момент като се върна в Дубай. Приятели, върша облекла от 13 годишна. Винаги е било по този начин - затварям си очите и Вдъхновението си прави работата. Винаги са идвали сами с голяма лекост. Е този път не. Почвам да създавам, затварям си очите и пред мен се появява само облика на Бог, който ми споделя " Вече си подготвена ". Така всякога в продължение на 2 седмици. Побърках се. Минах през всички прочувствени положения. Но каквото и да правех, не идваше. Трябваше да се изправя пред фамилията и екипа си и да им кажа " Приключвам ". Не различен бранд, а завършвам дефинитивно. Беше толкоз ужасно, тъй като ги обичам повече от всичко. Буквално се чудех дали ще ме намразят.

И по този начин - Край. Благодаря ви, обичам ви. Няма да се дублирам отново -Знаете, за мен беше велика привилегия да създавам за вас. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР