Животът на Меган Маркъл се промени завинаги, когато тя беше

...
Животът на Меган Маркъл се промени завинаги, когато тя беше
Коментари Харесай

Опустошителното обаждане от три думи на Меган Маркъл до агента след прослушването на Suits

Животът на Меган Маркъл се промени вечно, когато тя беше определена за ролята на впечатляващия параюрист Рейчъл Зейн в Suits - хитово шоу, което към момента чупи върхове години по-късно последният епизод е излъчен. С 57,7 милиарда минути от правната драма, гледана в Netflix предходната година, BBC неотдавна купи английските права върху известния сериал.

Освен че се сприятелява за цялостен живот с сътрудниците си от Suits, новооткритата й Статутът на звезда й даде платформа за благотворителна активност и дела, към които беше буйна. Това също я води в кръговете на звездите, които един ден ще я видят осведомена с бъдещия си брачен партньор, принц Хари.

Но се оказва, че първото прослушване на Меган за шоуто, което в началото се наричаше A Legal Mind, в действителност не вървеше по проект. В извънредно почтен коментар в блога си The Tig, херцогинята на Съсекс признава, че е не запомнила репликите си и в последна сметка се е обадила с разрушено сърце на сътрудника си по-късно, с цел да й каже, че няма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР