Животът на Майкъл Джексън ще бъде разказан на екрана, а

...
Животът на Майкъл Джексън ще бъде разказан на екрана, а
Коментари Харесай

Племенникът на Майкъл Джексън влиза в неговия образ във филма Майкъл

Животът на Майкъл Джексън ще бъде разказан на екрана, а в ролята на Краля на попа влиза неговият племенник Джаафар Джаксън.

Режисьор на плана е Антоан Фукуа, който стартира кариерата си с музикални клипове за звезди като Тони Бракстън, Принс и Стиви Уондър. Той е създател и на видеото към песента на рапъра Кулио " Gangsta’s Paradise ", за който получава и премия " Грами ". В киното е прочут с филми като " Закрилникът ", " Тренировъчен ден ", " Код: Олимп ", " Безкрайните ".

Този път Фукуа ще изследва комплицирания житейски път на Майкъл Джексън и по какъв начин той се трансформира в Краля на попа. Филмовото студио Lionsgate добавя, че в лентата ще бъдат включени " най-емблематичните му осъществявания, поради които той става най-великият актьор на всички времена ".

Новият филм носи заглавието " Майкъл " и ще бъде първата огромна кино роля за 26-годишния Джаафар, оповестява The Guardian.

Той е наследник на по-големия брат на Майкъл - Джърмейн, който също е член на The Jackson 5. Макар и да остава в сянката на известния си брат, Джърмейн също е прочут музикант - създател на песни и бас китарист.

Продуцент на кино лентата е Греъм Кинг - " Авиаторът ", " Хюго ", " Бохемска рапсодия " - за която печели " Оскар ". Споделя, че с екипа са търсили артист, подобаващ да извърши Майкъл, на всички места по света. Преди да се спрат на Джаафар.

" Срещнах Джаафар преди повече от две години и бях изумен от метода, по който той органично въплъщава духа и личността на Майкъл ", сподели Кинг. " Това беше нещо толкоз мощно, че даже след кастингите беше ясно, че той е единственият човек, който да извърши тази роля. "

Кинг продуцира " Майкъл " с Джон Бранка и Джон Макклейн. Зад сюжета стои Джон Логан, който е стои и зад " Гладиатор ", " Авиаторът " и филмите за Джеймс Бонд Skyfall и " Спектър ".

За продукцията приказва и Катрин Джаксън, майката на Майкъл, която с наслада приема новината, че Джаафар ще изиграе чичо си.

Джафаар също споделя за присъединяване си в пост в Twitter като разгласява фотография с една от най-характерните танцови пози на Майкъл и думите: " Огромна чест е за мен да опиша историята на чичо ми Майкъл. До всички почитатели по света, ще се забележим скоро ".

I’m humbled and honored to bring my Uncle Michael’s story to life. To all the fans all over the world, I’ll see you soon.

Photo by Jourdynn Jackson
— Jaafar Jackson (@JaafarJackson)
Снимачният екип ще има достъп и до имението на Краля на попа в Калифорния. Разказът за живота на един от най-великите музиканти за всички времена няма да подмине и свадите, свързани с обвиняванията против него за полово посягане над деца - повдигнати против него още до момента в който беше жив, само че траяли и след гибелта му през 2009 година

Майкъл Джаксън постоянно е твърдял, че е почтен. Съдът го оправда по обвиняване в блудничество през 2005 година

Очаква се фотосите на " Майкъл " да стартират тази година.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР