Животът на Мариана Векилска в последните две години е повече

...
Животът на Мариана Векилска в последните две години е повече
Коментари Харесай

Мариана Векилска зарязала Брюксел, за да е до сина си

Животът на Мариана Векилска в последните две години е повече от динамичен, разбра HotArena.

След като ненадейно напусна бТВ, с цел да работи в Брюксел, преди месеци стана ясно, че тя още веднъж се е завърнала у нас и даже се е уредила с нова работа. От 13 юли някогашната водеща е организатор в Националния военноисторически музей. Преди дни Мариана призна в тв изявление, че повода да се завърне тук, е синът й. Когато отпътувала за Белгия, той останал тук като тя имала планове да го вземе при нея, с цел да учи там.

Той обаче не поискал да отиде. И тя решила да се прибере, с цел да е при него. Сега, с изключение на работата във Военния музей, Векилска се занимава и с образования по обществена тирада. В които учи хората по какъв начин да поддържат връзка съгласно бизнес етикета. Плановете й са откакто животът в България се върне в естествения си темп, да стартира да провежда и да изнася семинари за начинаещи публицисти и кандидат-политици и предприемачи, въвеждайки ги в тайните на телевзията и тънкостите на говорене пред аудитория. Идеята си е взаимствала от някогашната си колежка Ани Цолова, която се занимава със същото. 

Съвсем естествено, Цолова не останала по никакъв начин удовлетворена от кражбата на концепцията. Конфликтът сред двете обаче не е оригиналност и датира от 10 години. Тогава Ани замести Мариана в " Тази заран ", защото втората излезе в отпуск по майчинство. Тогавашните шефове на бТВ останаха удовлетворени от Цолова и я оставиха за непрекъснато до Николай Бареков. Това прати Мариана Векилска в обедната новинарска емисия. Днес двете се сблъскват и отвън медията и никоя няма планове да отстъпва, още повече, че за Векилска няма път обратно към Брюксел. 

Векилска твърди, че в никакъв случай не е имала планове да остава трайно там. И че се връща в България, с цел да е покрай децата си, написа Минаха години. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР