Животът на Маги Халваджиян е бил под голяма опасност заради

...
Животът на Маги Халваджиян е бил под голяма опасност заради
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Маги Халваджиян на косъм от смъртта!

Животът на Маги Халваджиян е бил под огромна заплаха поради зверският ритъм, на който е привикнал да работи от години.

Досега той не е признавал, че има здравословни проблеми, само че другояче постоянно прави подмятания, че работи на повече от цялостни обороти. Доскоро ги правеше и в „ Като две капки вода “. Маги не крие, че от ставането си заран до лягането вечер уговорките му безусловно валят един след различен. Той дотам не се стопира, че постоянно хапва на крайник, а от време на време даже не помни да се храни, написа „ Шоу “.

Преди години поради този ритъм за малко да се разболее. Позволил си малко по-дълга отмора от боязън да не би да задълбочи казуса на Малдивите.

Самият той показа, че животът му е висял безусловно на косъм поради напрежението. Това се случва когато синът му Бедрос бил още дребен. Изведнъж Маги почнал да усеща необичайно мравучкане по тялото си и голяма уязвимост. Не отишъл незабавно на доктор обаче, а самичък си поставилдиагнозата множествена склероза.

„ Имах възприятието, че загивам. Предадох се, преди да установя дали това в действителност е по този начин, или не. Не знам какво бях чел или гледал, само че си внуших, че имам тази болест и не ми остава доста време. Побърквах се от смут, че Кремена и синът ми ще останат сами и стигнах до такава степен, че в един миг не можех да вървя, крайниците ми отказваха “, споделя той.

Кремена го избавя от клопката на внушението му, заставяйки го да отиде на скенер и да си направи цялостни проучвания. След като го замъкнала в болничното заведение и създали всичко належащо, се оказало, че Маги е здрав като бик, само че в действителност не може да се движи и да върви обикновено. Заради внушението си. Щом чул, че е здрав, незабавно скочил от леглото в клиниката и хуква като малко дете след месеци в илюзия.

„ Споделям тази част от живота си, с цел да знаят хората до какви беди може да ни докара личната ни душeвност. Всичко зависи от нея “, безапелационен е продуцентът.

Сега си разрешава да почива по-често, защото е осъзнал, че с предходния си ритъм върви с бързи крачки към гибелта.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА АПЗАРА

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР