Животът на кралското семейство винаги е бил на показ. И

...
Животът на кралското семейство винаги е бил на показ. И
Коментари Харесай

Тъмните тайни на кралското семейство

Животът на кралското семейство постоянно е бил на показ. И те от време на време вършат неуместни неща или имат неловки моменти, само че всяка тяхна инцидентна издънка става обществена.
 кралското семейство Gulliver/Getty Images
Ето някои от тъмните секрети на кралското семейство:

Приятелството с Хитлер

Публична загадка е, че подготвящият се за монарх на Англия Едуард VIII е симпатизирал на Адолф Хитлер . Той се отхвърля от трона, с цел да се ожени за американската си обичана Уолис Симпсън . След женитбата двамата постоянно посещавали Хитлер и брачната половинка му.

Говори се, че Уолис е пренасяла конфиденциална информация от Англия на немското разузнаване, а Хитлер възнамерявал да възкачи Едуард назад на трона, откакто завоюва войната. Тези клюки в никакъв случай не са коментирани от английската монархическа фамилия.
 Едуард VIII и Уолис Gulliver/Getty Images-->
Кадри от видеозапис, на който членовете на кралското семейство демонстрират нацистки привет , бяха отпечатани на първа страница на английски вестник. Смущаващата панорама по какъв начин принц Едуард VIII образова тогава шестгодишната Елизабет Втора да жестикулира като нацист, потресе цяла Англия.

Говорител от кралския двор отвърна яростно във връзка обявата: " Разочароващо е, че клип, сниман съвсем осем десетилетия по-рано, и явно част от персоналния списък на кралското семейство, е експониран по този метод и с толкоз неприятен привкус ".

Палавият принц Филип

Говори се, че преди да се омъжи за кралица Елизабет II, принц Филип обичал да флиртува с всяка жена, която му се стори симпатична. Той дори просрочен за сватбата си, тъй като бил захласнат в диалог с друга жена. Връзката му с съветска балерина също е обществена загадка.
 принц Филип Gulliver/Getty Images
Задлъжнялата кралица

След гибелта на кралицата-майка, Елизабет Боуз-Лайън, се оказало, че тя е натрупала 14 млн. $ задължения към хазната . И това в случай, че е имала бюджет от $1.4 млн. годишно. Тя е харчела доста за картини и за хазартни надпревари с коне.

Заличеният принц

Кралската фамилия пазела тази загадка дълги години. Принц Джон бил едно от децата на крал Джордж и кралица Мери и щял да бъде един от чичовците на сегашната кралица Елизабет II. Той се родил като крепко дете и бил даряван с обичта и вниманието на родителите си досега, в който почнал да получава припадъци и бил диагностициран с епилепсия . За да скрие този факт от обществото, кралското семейство го оставило да живее в изолираност под грижите на гувернантка. Принц Джон не съумява да се пребори с заболяването и умира в самотност на 12 години. Споменът за него е премахнат в продължение на десетилетия.

И още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР