Животът на кралските особи е интересен и разнообразен. Но не

...
Животът на кралските особи е интересен и разнообразен. Но не
Коментари Харесай

Новата страст на Камила

Животът на кралските особи е забавен и разнороден. Но не и в този момент, в изискванията на самоизолация, когато и те, както всички нас, са си вкъщи. А дните не минават доста бързо, в случай че нямаш приятни занимания.

Съпругата на принц Чарлз Камила Паркър си е намерила верния метод, по който по едно и също време да се развлича и да поддържа форма. 72-годишната херцогиня на Корноул показа в онлайн изявление, че е почнала курсове по балет .

За нея е от значително значение хората в преклонна възраст да поддържат физическа интензивност, тъй като това е значимо освен за тялото, само че и за мозъка. Камила е взела присъединяване в самодейността Silver Swans, ориентирана точно към по-възрастните.
 Снимка 477708

Тя споделя, че преди не се е занимавала с балет и той е изцяло нова територията за нея, само че това го прави единствено още по-вълнуващ. " Балетът е нещо, което ще те накара да се почувстваш по-добре. Дава ти убеденост и те учи на дисциплинираност. ", споделя Паркър.
 Камила Паркър, Лора Лопес, Том Боулс и децата, за които херцогинята не обича да приказва
Децата на Камила Паркър, за които знаем прекомерно малко

Цяло знамение е да ги забележим тримата дружно

Освен с онлайн уроците по балет, Камила Паркър запълва дните си в изолираност с пилатес и дълги разходки в огромния двор на Кларънс Хаус, написа Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР