Животът на хората, родени между 23-ти август и 23-ти септември,

...
Животът на хората, родени между 23-ти август и 23-ти септември,
Коментари Харесай

Ето защо Девата е най-добрата зодия

Животът на хората, родени сред 23-ти август и 23-ти септември, се ръководи от планетата Меркурий. Известни са като “перфекционистите ” в зодиака. Ето кои други техни черти ги вършат най-хубавата зодия:
1. Аналитични
 Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки
По природа дамите се явяват носители на мека сила. Те са основани, с цел да се грижат за другите, да отдават топлота и да съграждат. Т...
Външно Девите са тихи, само че съзнанието им в никакъв случай не спи. Обичат да премислят и размишляват върху протичащото се. Активният им разум ги кара да проучват всеки аспект от всяка една обстановка или човек и рядко бъркат в преценките си. Не пропущат нито един дребен подробност. Аналитичността и методологичният им метод е най-силната им страна, която води начинанията им до триумф.
2. Практични
Девата е земен знак, който стига до най-практичните решения при всеки един проблем, тъй като мислите ми постоянно се базират на действителността, а не на въображението. Девите не живеят в фиктивен свят, а стъпват крепко на земята.
3. Организирани
Девите са извънредно проведени, ненавиждат хаоса и се пробват всичко към тях да е чисто и спретнато. Искате да организирате пикник или събиране на випуска? Оставете го на Девата и всичко ще бъде наред. 
 Годишен хороскоп 2021 - Дева Годишен хороскоп 2021 - Дева
Новата година ще стартира със съществени задания за вас. Празнични празниците ще завършат бързо и през януари ще би трябвало да се превключите...
4. Искрени
Когато Девата каже нещо, значи в действителност го мисли. Девите са открити и преми и чакат същото от вас. Тези черти ги вършат откровени и почтени другари и сътрудници. Трудно се доверяват на хората, само че когато открият идеалния сътрудник, са подготвени на всичко за него.
5. Скромни
Повечето Деви са интроверти по темперамент, тихи и скромни. Не обичат да са под светлините на прожекторите, а избират да вършат всичко в сянка, оставяйки другите да поемат самодейност. Трудно ще видите Девите да подвигат звук и притеглят внимание. Трябва им време да позволен хората до себе си и да открият същински другарства.

6. Грижовни
Девите наподобяват високомерни и дистанцирани, само че единствено тъй като не обичат да притеглят вниманието върху себе си. Всъщност те са доста привързани към дребното хора, които обичат и безрезервно се грижат за тях. Девите са човечни и състрадателни и обичат да оказват помощ на хората,  да са потребни и поддържат околните си.

7. Трудолюбиви
 Защо мъжете избират дамите Дева пред Везни? Защо мъжете избират дамите Дева пред Везни?
Самотата не е за дамите, родени под знака Везни. Те са красиви и умни. Но постоянно точно това плаши мъжете и избират неугледните Деви...
Девите са най-трудолюбивият знак от зодиака, които старателно преследват проектите си. Талантът, работохолизмът и дисциплината ги прави сполучливи в кариерата. Педантичността им, усетът към детайлите и концентрацията им оказва помощ да реализират задачите си. Работата и извънредно значима за Девите, което ги прави най-хубавите чиновници.
8. Перфекционисти
Истински перфекционисти, Девите постоянно се стремят към съвършенство. Затова постоянно си слагат високи цели и се пробват да подобрят всичко край тях, да трансфорат хаоса в ред.

9. Самодостатъчни
Девите имат високи стандарти и избират да останат сами в сравнение с да влязат във взаимоотношения с човек, който не дава отговор на условията им. За тях не е проблем да останат сами дълго време и да се усещат щастливи в личната си компания.

10. Надеждни са
Девите са страхотни другари. На тях постоянно може да се разчита. Ако имате проблем или се чувствате зле, обадете се на другар Дева, незабавно ще ви помогне. Девите са щастливи, когато оказват помощ на другите и вършат положително.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР