Животът на Хайди Клум е доста цветен и интересен. Супермоделът

...
Животът на Хайди Клум е доста цветен и интересен. Супермоделът
Коментари Харесай

Хайди Клум с признание за третия си брак

Животът на Хайди Клум е много пъстър и забавен. Супермоделът има блестяща кариера, четири деца и три брака. През 2019 година сподели " да " на рокаджията Том Каулиц и двамата не престават да са същински щастливи.
 Хайди Клум, Том Каулиц и какъв брой секси наподобява моделът с визия в жанр 80-те
Секси танцът на Хайди Клум

Топмоделът е в блестяща форма

След два развода, Клум най-накрая може да каже, че е разкрила любовта на живота си, своята вярна половинка . Това самопризнание направи тя в последното си изявление и се пошегува, че очевидно и при нея важи правилото " три пъти за благополучие ".

Хайди и Тoм подписаха брак на загадка гала и в този момент, две години по-късно, двамата не престават да се усещат като младоженци. А Клум най-накрая може да бъде себе си - доста сантиментална и странна на моменти.

Тя да вземем за пример обича да оставя на всички места бележки за брачна половинка си и да му прави дребни жестове. А най-хубавото е, че в този момент получава и същото в подмяна. " За пръв път усещам, че имам сътрудник, с който мога да върша всичко дружно " , откровена е Клум. И явно чакането на верния човек си е коствало.

Моделът разкри и ексцентричната изненада, която Каулиц й е направил за рождения ден предходната година - " гигантско " парче от Берлинската стена , доставено с транспортен съд и сложено с кран в двора на къщата им, предава ET.
 Лени Клум, Том Каулиц и за какво дъщерята на Хайди Клум краде облеклата на брачна половинка й
Чии облекла краде Лени Клум

И какво не харесва в майка си

За някои това може да прозвучи необичайно, само че Хайди, която е почитател на изкуството, го приема с огромно неспокойствие. Подаръкът има сантиментално значение и за Том, тъй като той е израснал в Източен Берлин и тази стена го е разделяла от света. Е, явно концепцията е да си намериш някой, който споделя твоята полуда.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР