Животът на една съвременна жена над 70 далеч не е

...
Животът на една съвременна жена над 70 далеч не е
Коментари Харесай

Ето как да се обличаш на 70: ​​стилна визия на пенсионерка от Германия

Животът на една модерна жена над 70 надалеч не е плетене на една кука в клатещ се стол. Представителите на по-старото потомство също се пробват да бъдат в крайник с стилните трендове. Пенсионираната блогърка Хелга Лукс от Германия потвърждава със личния си образец, че можете да изглеждате стилно и елегантно на всяка възраст!

Пастелни нюанси

Тяхната повсеместност се състои в това, че те са идеално комбинирани между тях. Пастелните цветове елементарно се вписват в ежедневната визия, наподобява уместно в работна среда. Заложете на качествени плетива.

Ярки цветове

Не би трябвало да се заобикалят и ярки цветове. За да “освежите ” пролетния дрешник, стилистите предлагат да изберете чисти цветове, слънчево жълто, небесно синьо или корал.

Основното нещо е да не се увличате от “неонови ” цветове, те, като провокативни ярки отпечатъци, не ласкаят облика на стара жена.

Якета

Истинска вълшебна пръчка за дами на всяка възраст. Тази дреха наподобява ужасно с дънки, плетени панталони. Под сакото можете да носите тениска, елегантна блуза или плетен пуловер.

Саката от туид са известни със своите затоплящи свойства и са изцяло в крайник с стилните трендове на 2021 година.

Малка черна рокля

За дами над 70 години е по-добре да се даде желание на модели с права кройка, вършиме, ясни линии удобно скриват минусите и акцентират достолепието на женския контур. Черното отслабва.

Модерни обувки

Как да изглеждате стилно? Просто носете нещата, които харесвате и не си мислете, че са прекомерно остарели за вас. Удобните маратонки или маратонки явно няма да изоставен стилния подиум през идващия сезон. Те се съчетават добре с дънки, рокли, поли с разнообразни стилове и дължини, бизнес костюми.

Кожа

Много дами над 70 години към този момент са съумели да си купят кожени панталони. Дамите в пенсионна възраст несъмнено ще харесат модерния тандем “сако + блуза или свободна тениска + кожено дъно ”.

Костюми

Панталонните костюми постоянно се свързват със непоколебим бизнес дрешник, само че на вятъра. Жълт или бледорозов модел ще направи изображението по-меко и женствено, яркият цвят ще отстрани скуката от ежедневния отбор.

Змийски принт

Печатът е в съвършена естетика с нещата от елементарна и разбираема кройка. Класическото яке, топ от трико и панталон със змийски принт ви разрешават да създадете сбит и нетривиален пролетен облик.

Основното нещо е да изберете една щампована дреха – долна или горна. Можете да добавите обувки като единствен акцент.

Бели панталони

Белият цвят се съчетава добре с всички съществени детайли от женския дрешник. Това може да бъде практично яке, джъмпер или необятна блуза. Избираме обувки съгласно сезона.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР