Животът на една от най-обичаните принцеси в света е пълен

...
Животът на една от най-обичаните принцеси в света е пълен
Коментари Харесай

Принцеса Шарлийн изненада Монако

Животът на една от най-обичаните принцеси в света е цялостен с трагични обрати. Но ето, че за Великден Шарлийн съумя да изненада прелестно феновете и поданиците си, като се появи в общественото пространство за първи път от месеци.

Принцесата на Монако разгласява фотография дружно със фамилията си, с цел да честити огромния празник на почитателите си.



На фотографията тя, принц Албърт и двете им деца - седемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела, седят на тревата край малко езеро в двора на двореца. Облечени в светли цветове и на фона на великденска украса, те означават католическия Великден.

44-годишната принцеса разгласява и спомагателни фотоси в стори в формалния си инстаграм, на които се вижда по какъв начин цялото семейство участва на Великденската работа в неделя в частния си параклис.



Великденският портрет на монакското кралско семейство е първият от ноември предходната година. За Коледа кралският двор разгласява нарисуван портрет на Албърт, Шарлийн и двете им деца, а принцесата се завърна в Монако през март тази година след повече от шест месеца, прекарани в Южна Африка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР