Животът на една майка се преобръща с главата надолу, когато

...
Животът на една майка се преобръща с главата надолу, когато
Коментари Харесай

Целият свят на мама се срива, след като открива, че дъщерята е разменена при раждането

Животът на една майка се прекатурва с главата надолу, когато тя схваща, че нейното момиченце е разменено при раждането. Съпругът й направил скришен ДНК тест, тъй като дребната не приличала на него. Той беше шокиран да разбере, че не е същинският й татко и намерения, че жена му е изневерила.

Майка описа историята си в Reddit, казвайки: „ Не знам по какъв начин се случи и не съм не съумях да спра да рева през целия ден. Никога не съм изневерявала. Обичам брачна половинка си, дружно сме от колежа и той е любовта на живота ми, той е хубав и благ и до момента в който спах с двама други, и двамата бяха преди да се съберем. Няма различен евентуален татко за щерка ни. "

" Вече бяхме женени и интензивно се опитвахме да имаме бебе. Никога не съм изневерявал, в никакъв случай не бих изневерил и не знам за какво направи този малоумен тест, тъй като аз в никакъв случай, в никакъв случай не бих изневерил, само че се оказа негативен и в този момент той мисли, че не е нейният татко. Не знам по какъв начин да го убедя, че пробата е бил неверен, и толкоз ме е боязън. “

Тя описа по какъв начин брачният партньор й з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР