Животът на Джорджина Родригес се променя напълно, когато среща Кристиано

...
Животът на Джорджина Родригес се променя напълно, когато среща Кристиано
Коментари Харесай

Джорджина на Кристиано печели по €100 000 за 5 минути !

Животът на Джорджина Родригес се трансформира изцяло, когато среща Кристиано Роналдо. Двамата се срещат в магазин за първокласна марка преди седем години и оттова стартира приказката на хубавицата.

Тогава Джорджина е напълно нормално момиче от Испания, което работи на разнообразни места, с цел да си обезпечи положителни условия за живеене. Работила е като сервитьорка, а по-късно се реалокира в Лондон, където работи и учи британски. Впоследствие получава работа като продавач в магазин на световноизвестна фешън марка в Мадрид, като редом с това се занимава и с моделство.

Оказва се, че тя е работила за 10 евро на час, а в този момент се радва на голям разкош. Връзката й с играча на Ал Насър й донесе голяма известност, както и доходи. Италианският вестник " Look " разгласява ценоразпис на рекламите в профила на аржентинския модел, който се радва на 46.5 милиона почитатели в Инстаграм.



Според информацията обичаната на португалеца заработва по 12 000 евро за всяко стори в една от най-популярните обществени мрежи, до момента в който елементарните изявления й носят по 60 000 евро.

Оказа се, че най-вече печели, когато се включва онлайн, защото прибира по 100 000 евро за 5 минути, което се равнява на 20 000 на минута.

Брюнетката и футболистът имат две общи дъщери - Алана Мартина (на 5 години) и Бела Есмералда (9 месеца). Роналдо е татко на още три деца от сурогатни майки, за които половинката му се грижи - Кристиано-младши (12 години) и близнаците Ева и Матео (5 години).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР