Животът на децата на известните, особено на тези, които стават

...
Животът на децата на известните, особено на тези, които стават
Коментари Харесай

Дрю Баримор за истинските отношения с майка си: „Не съм искала да умре“

Животът на децата на известните, изключително на тези, които стават звезди на ранна възраст, не е толкоз блестящ, колкото евентуално мнозина допускат.

Вече сме ви разказвали за комплицираното и трагично детство на Дрю Баримор, за което тя самата не се тормози да приказва през днешния ден, когато е майка на две деца.

Припомнете си тук > > >  

Преди няколко дни актрисата даде изявление за , в което бе наранена тематиката за майка ѝ, Джейд, и какви са връзките ѝ с нея през днешния ден, десетилетия откакто на 14 години Дрю си извоюва равноправност от нея и татко си, Джон Дрю Баримор.

Изглежда обаче по-късно избрани медии са извадили някои нейни изявления от подтекста, което възмути Баримор и я накара да разгласява прочувствено видео в своя Instagram през вчерашния ден.

„ Знаете ли какво, към всички вас, таблоидите, вие се *бъзикате* с живота ми, откогато бях на 13 години “, гневи се Дрю във видеото. „ Никога не съм казвала, че ми се желае майка ми да е мъртва. Как смеете да слагате тези думи в устата ми. “
                             

Във видеото Дрю разяснява, че е имала поради, че ѝ се е наложило да си обясни и да проумее една извънредно сложна  връзка – нещо, което е мъчно постижимо, когато родителят към момента е жив.

„ Всъщност желае ми се  никога да не ми се постанова да пребивавам живот, в който бих поискала това на някого, тъй като е извратено “, прибавя тя.

Много сътрудници на Баримор я поддържаха и поздравиха за смелостта в мненията, измежду които Дженифър Лав Хюит, Алиса Милано и Дженифър Гарнър. 

В диалога с Vulture Дрю съпоставя връзката си с майка си с тези на нейни съседи с техните родители, които към този момент били умряли.

„ Техните майки си бяха отишли, а майка ми беше жива “, споделя тя пред изданието. „ И аз си споделях: Е, аз нямам този разкош. Но не мога да очаквам [да умре]. Не желая да пребивавам по този начин, че да желая някой да си отиде по-рано, в сравнение с му е предопределено, с цел да мога аз да се развъртвам. (...) Но аз трябваше да порасна, макар че тя е на тази планета. “

 дрю баримор Getty

Дрю признава също, че към момента поддържа Джейд финансово.

В изявлението тя акцентира, че не пожелава нищо неприятно на майка си: „ Всъщност желая тя да бъде щастлива, да е добре и да бъде здрава. “

Актрисата споделя, че е поздравила майка си за рождения ѝ ден. „ Тя ми отговори, че ме обича и се гордее с мен. Няма значение на какъв брой години си... Когато майка ти ти каже, че те обича, ти се връщаш към дребното дете, което си бил “, добави тя.

 дрю баримор Getty

По случай Деня на майката през май Дрю писа в своя блог в следващ опит да усъвършенства връзката си с Джейд.

„ Бях в действителност разчувствана, мога да ви кажа, че поставих съществени старания и се усещам друго. Прощавам на майка си. Прощавам на татко си “, съобщи тя, споменавайки татко си, който умря през 2004 година „ Все още не съм дала прошка себе си, само че бих желала и съм подготвена за това. “
 7 звезди, които се обърнаха против родителите си  7 звезди, които се обърнаха против родителите си  7 звезди, които се обърнаха против родителите си  7 звезди, които се обърнаха против родителите си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР