Животът на децата на известните личности е не по-малко интересен

...
Животът на децата на известните личности е не по-малко интересен
Коментари Харесай

Синът на Деси Слава осъмна в Пирогов

Животът на децата на известните персони е не по-малко забавен от този на родителите им. Докато са към момента дребни, техните майки и татковци се пробват да ги предпазят от светлините на прожекторите и любопитните очи на медиите, само че в един миг това няма по какъв начин да продължи да се случва. Синът на поп-фолк дивата Деси Слава е характерен образец за това.

По-големият й наследник – Майки, осъмна в коридорите на Пирогов. За благополучие наследникът на певицата е добре, само че е посетил болничното заведение, с цел да придружи собствен другар, който си порязал крайници с чаша след ваучър, пишат от БЛИЦ.

С тях в болничното заведение е била и плеймейтката Анджелина, която нашумя в светското пространство с порноклипче с Мистър България. Именно тя е разкрила какво тъкмо се е случило и за какво с Майки са били в „ Пирогов “.

„ Добре сме, няма нищо притеснително. Просто едно момче от компанията изпусна чаша върху крайници си в дискотеката и много се поряза. Затова го заведохме. Всичко е наред. Дори след „ Пирогов “ се събрахме на афтърпарти у дома “, показа брюнетката.

На въпроса дали с Майки имат интимна връзка, тя изрично съобщи: „ Само другари сме, към този момент “. Интерес провокира и фактът, че в дискотеката, с изключение на с плеймейтката, наследникът на Деси Слава купонясва с Гери-Никол и с щерката на Лияна – Дениз. Преди половин година тя бе спрягана за гадже с брата на Фики -Емрах. Двамата постоянно бяха засичани в обща компания, само че от месец брюнетката предпочитала да излиза със сина на Деси, а не с този на Стораро.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР