Животът на десетки семейства от Русе е заплашен. Причината е

...
Животът на десетки семейства от Русе е заплашен. Причината е
Коментари Харесай

Вижте блока на ужасите в Русе

Животът на десетки фамилии от Русе е застрашен.

Причината е раздвоен на две бло к. Само за дни дистанцията сред частите му станало 25 см, стана ясно в репортаж на „ Здравей, България “ и по този начин към този момент близо половин метър дели едната половина на блока „ Бенкоски” от другата. Всички живеещи в блока считат, че повода за разцепването е в честите ВиК повреди. Последната е от преди няколко дни. Тогава пред блока бликва гейзер.

От сдружението отстранили повредата, само че хората забелязали, че единствено за няколко дни фугата сред секциите не се усилва, а постройката се накланя. Причината за пропадането на постройката, съгласно притежателите, е в честите повреди на тръбопровод, който минава на метри от жилищната постройка, а съгласно ВиК сдружението структурата на постройката не е добра.

Отворили са се фуги, през които минават повърхностни води и подкопават основите. От общината в Русе дадоха обещание инспекции. Хората от блока се тревожат и за това какъв брой ще коства укрепването на постройката. Повечето от тях са пенсионери и такива строителни работи биха били непостижими за тях.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР