Животът на богатите и известните българки не е лесен. Доста

...
Животът на богатите и известните българки не е лесен. Доста
Коментари Харесай

Все попадат на неподходящи: Известните БГ мацки, които намират любовта по много пъти

Животът на богатите и известните българки не е елементарен. Доста от тях нямат действителен гений, не са певици, манекенки или актриси, само че са просто известни с това, че имат силикон. Е, други се водят музикални звезди, само че и все изживяват несполуки в любовта. Ето няколко известни БГ дами, които все не съумяват да намерят единствената и безконечна обич:

Мария

Мария направи поръчката, че се завръща на сцената, даже към този момент е записала нова ария, която скоро ще клипира. Наскоро обаче се появиха клюки, че певицата се готви за бракоразвод №3. Клюката е, че Мария се връща на сцената и стартира с участията, тъй като изцедила новия си брачен партньор Мирослав. Марето обаче не е изтрила фотосите с Миро, а даже неотдавна качи ново селфи с него на стори, а това значи, че очевидно са към момента дружно. Мария обаче все търси любовта, все я намира, само че тя трае не повече от 3-4 години. Дано този път не сме неприятни пророци.

Виж още: Рич Бич разкри тайната си! Ето по какъв начин богатата българка от TikTok печели пари 

Златка Райкова

С кого ли не я свързват. България е дребна, а се шушука крепко. Русата Златка е опитна на любовния фронт и има дълъг лист с мъже. Тя все удра на камък и не съумява да откри същинската обич. От един мъж на различен, само че без съществени триумфи. Наскоро плеймейтката се раздели с Благо Джизъса, който пък бързо я размени също, женейки се за много по-младичка жена. Златка обявява единение, хубост и обич с новата си тръпка Карен, само че и тази връзка има период на валидност.

Виж още: Става рисково: Сандев предложения Стела... да се изкъпят дружно! Двамата - на сантиментална среща

Дениз Хайрула

Дениз е жестока мацка, само че все удря на камък в любовта. За случките ѝ и по-възрастни мъже знаем всички добре. В " Ергенът " тя се опита да срещне любовта в лицето на Виктор Стоянов, само че удари на камък. Говори се, че Хайрула е нещастна в любовта. Мераклии доста, само че стойностни нямало, шушукат в обкръжението на Дениз.

Антоанет Пепе

Влогърката има три деца от двама разнообразни мъже. Това не е драма в днешно време, само че в този момент се приказва, че се е разделила с втория си мъж - Филяка. Първият също се споделяше Филип, само че не е българин. В последно време обаче Пепе въобще не снима видеа, а единствено качва наличие в Instagram. Няма обаче и помен от Филяка, който горе-долу качва по някое фото с Пепе. Двамата не са коментирали слуховете, че са разграничени, само че нещо ни подсказва, че скоро ще разберем дали клюките са истина.

Виж още: Манекена от Маями: БГ вносител на лодки от Съединени американски щати конкурира пиленцето Боби

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/, https://www.instagram.com/denizhayrulafenix/, https://www.instagram.com/zlatka_raykova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР