Животът ми винаги ще бъде посветен, за да Ви служа.Това

...
Животът ми винаги ще бъде посветен, за да Ви служа.Това
Коментари Харесай

Как ще запомним кралицата: Животът ми винаги ще бъде посветен, за да Ви служа

" Животът ми постоянно ще бъде отдаден, с цел да Ви послужвам ".

Това беше обет, който тя даваше неведнъж през цялото си рекордно царуване, тя означи 70-ата годишнина от възкачването й на трона.

Елизабет II може да не е родена да бъде монарх, само че откакто ориста се намеси, тя твърдо посвети времето си на земята на дълг и работа.

Дори в залеза на живота си, когато мнозина спекулираха дали може да се отдръпна или даже да абдикира, тя остана решителна в отдадеността си на ролята си.

Докато пандемията от ковид обхвана света през 2020 година, кралицата и нейният брачен партньор принц Филип се отдръпнаха от Лондон в замъка Уиндзор. Както в други времена на рецесия, нацията потърси убеденост от монарха, който посочи споменавания за военно време, преди твърдо да съобщи, че „ ще съумеят ".

С предпочитание да остане наличие в публичния живот на фона на блокировките и ограниченията за обществено разграничаване, тя стартира да работи от у дома, да взе участие във виртуални задължения и да организира повече диалози.

След гибелта на херцога на Единбург през април 2021 година, тя възобнови своите кралски отговорности с типична неотстъпчивост.

Тя даде позитивен тест за Covid-19 през февруари 2022 година, макар че продължи с някои от леките си отговорности, макар че страда от леки признаци, сходни на простуда.

През юли тя пътува до частния си шотландски дом Балморал за началото на обичайна си лятна почивка. На 6 септември кралицата одобри някогашния министър председател Борис Джонсън в замъка Балморал, когато той напусна поста, преди да поздрави Лиз Тръс, с цел да я помоли да сформира държавно управление и да стане министър-председател. Историческата визита беше първият път, когато 96-годишният монарх извърши основното си обвързване в своя палат в Абърдийншър, а не в Бъкингамския замък в Лондон.

Новината за нейната гибел в действителност бележи края на една епоха за Обединеното кралство, като множеството от хората не са познавали различен монарх отпред.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР