Животът ми в никакъв случай не е бил обикновен. Това

...
Животът ми в никакъв случай не е бил обикновен. Това
Коментари Харесай

Дъщерята на Желю Желев разкри сензационни неща от необикновения си живот

Животът ми никога не е бил елементарен. Това показа дъщерята на първия демократично определен президент на България Желю Желев – Станка. „ В краката на кухненската маса на дома ни на „ Чавдар войвода” 7 имаше инсталирани микрофони. Още вардя тази маса. И до през днешния ден никой не е пристигнал да ги махне”, призна Станка в прочувствено изявление пред bTV. И добави: „ Да слушат! Аз нямам секрети, нямам какво да крия”.

Станка Желева показа още, че е била с другари в Рила, когато схванала, че татко й е станал президент. „ За мен това бе огромен потрес. Аз не желаех това”, призна тя. „ В продължение на години имаше хора, които следяха татко ми. След като избраха, същите тези хора идват и ти споделят: аз съм твоята персонална охрана”, съобщи Желева.

„ Баща ми беше доста доблестен, доста добър човек. Във всяко семейство има положителното и неприятното ченге. Той беше положителното. Двамата с майка ми доста се обичаха”, сподели още тя. „ Майка ми, както можеше да убие човек, в случай че каже нещо неприятно за татко ми, в това време беше най-големият му критик. До такава степен, че татко ми споделяше „ Престани, ти си по-голям конкурент и от Българска социалистическа партия, не мога повече”, добави дъщерята на Желев.

„ Много обичахме с него да вървим за гъби. Ходехме да ловим и риба с ръце”, описа Станка за детството си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР