Животът ме раздели с човека, с когото бях избрала да

...
Животът ме раздели с човека, с когото бях избрала да
Коментари Харесай

Фолкпевицата Джулия: Животът ме раздели с този, с когото исках да бъда

„ Животът ме раздели с индивида, с който бях избрала да бъда . Но имам вяра, че всички сме тук, с цел да учим личните си уроци, и някои неприятни неща стопират да се повтарят сега, в който схванеш кое в действителност е вярно за теб, с цел да минеш на идващото ходило в персоналното ти духовно и човешко израстване.

Това прочувствено разяснява фолкпевицата Джулия във връзка раздялата със брачна половинка си - артист и също чалга артист Кристиан Кирилов. Мачото към този момент изясни, че двамата от дълго време не са двойка в живота, като повода за това нe е нито друга жена, нито различен мъж .

Джулия също взема решение да повдигне леко завесата на обстановката, като го прави навръх рождения си ден.

„ Този рожден ден е по-специален за мен, тъй като през миналите три години прекосих през много нежелани, само че градивни прекарвания, които ми помогнаха да мога още по-осъзнато да кажа, че съм щастлива и признателна за всичко, което е към мен и ми се случва! За да можеш да бъдеш все по-добра версия на себе си с всеки минал ден и да приемаш всяко предизвикателство като нещо, което може да те обогати в случай че му позволиш. Като представител на зодия Телец съм сантиментална и от време на време е значимо за мен да обобщя обстоятелствата ", сподели още Джулия, която не показва дали има нов мъж до себе си.

В общественото пространство към този момент циркулират името на новата възлюбена на Кристиан . Една от версиите е, че става въпрос за русокоската Дени, която взе участие във втория сезон на риалитито „ Един за различен “. Но към този момент никой от тях само че е удостоверил публично този слух.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР