Животът е така устроен, че по пътя си срещаме много

...
Животът е така устроен, че по пътя си срещаме много
Коментари Харесай

Невъзможно е да бъдат забравени. 3 зодии, които завинаги остават в сърцето

 Невъзможно-е-да-бъдат-забравени.-3-зодии,-които-завинаги-остават-в-сърцето

Животът е по този начин организиран, че по пътя си срещаме доста хора. Някой върви с нас в живот ни много дълго, различен остава едвам няколко мига. Някои не си спомняме в никакъв случай, а други не можем да забравим в никакъв случай, без значение какъв брой този човек е бил край нас. 

Звездите са наградили някои зодии с необикновен магнетизъм. Вътрешната мощ и сила на тези хора кара хората да ги помнят цялостен живот. Невинаги е елементарно да намериш своята половинка, само че пък може да я загубиш за момент.

С някои разделите минават безболезнено. Но се случва и по този начин, че раздялата носи премеждия, даже в случай че в началото е било ясно, че не сте един за различен.

Какво е това – обвързаност, обич или магия? Не е ясно. Но астролозите считат, че има три зодии, които се считат за незабравими:

Лъв

Величието на Лъва постоянно е приковавало погледите. Този знак е талантлив със специфична сила. Те са ярки и ослепителни.

Връзката с Лъва е цялостна с страсти страси. Лъвовете постоянно провокират удивление със своята заразителна сила. Просто е невероятно да останеш безучастен пред представителите на тази зодия.

Всички последващи връзки след раздялата ще ви наподобяват скучни и лишени от яркиц ветове. Ето за какво е невероятно да забравите Лъва. Често някогашните сътрудници на Лъва поддържат с него другарски връзки.

Тъй като до края не могат да го зачеркнат от живота си.

Овен

Също като Лъва и Овенът принадлежи към стихията огън. А това значи, че има мощна сила. Ако този знак е влюбен, то половинката му ще бъде обградена с такава грижа и внимание, че всеки ще завиди.

Овенът може да покаже любовта на колегата си във всичките й цветове. Те са нежни и сантиментални, буйни и енергични.

С тях в никакъв случай не е скучно. Нима може да се не помни подобен човек?

Скорпион

Изглежда от самото си раждане Скорпионите получават дарбата на великия ухажор. В любовта те нямат спирачки.

В какъвто и облик да се е показал пред вас представителят на тази зодия – сантиментален рицар или загрубял виновник – вие ще попаднете под неговото въздействие. Скорпионът има специфичен взор върху любовта и живота. Тов е загадъчна зодия.

В връзките със Скорпиона в никакъв случай не знаеш какво ще се случи в идващия миг. Със своето своенравие и загадъчност той е просто магнит, като светлината огън за молеца.

При раздялата Скорпионът мощно изхабява нервите на своята половинка, само че не може да бъде пропуснат в никакъв случай.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР