„Животът е прекалено къс, за да го скъсяваме сами! Карал

...
„Животът е прекалено къс, за да го скъсяваме сами! Карал
Коментари Харесай

Стоичков в ПТП: Полицай ме бутна пред парламента

„ Животът е прекомерно пай, с цел да го съкратяваме сами! Карал съм доста хубави коли, само че постоянно съм спазвал законите за придвижването. Правете го и вие! Никой не е спечелил от доста бързане. Аз имам едно ПТП – един служител на реда ме бутна пред Народното събрание. Карайте деликатно! “

Това обръщение изпрати на Пловдив футболната легенда Христо Стоичков в поддръжка на акцията послучай Европейския ден без жертви на пътя 21 септември. Както Марица.бг писа, Камата изпрати и селфи за самодейността на пловдивската полиция.

Дългогодишният състезател и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов пък написа следното:

" Приятели-шофьори, дано освен на 21 септември да си напомним, че животът ни е безценен. Когато сме на пътя, би трябвало постоянно да демонстрираме почитание към близките и към разпоредбите за придвижване. Това е мой персонален закон. Приемете го и вие като подобен. Никой не заслужава да почине на пътя “.

„ Шофирай рационално и спазвай разпоредбите за придвижване. Не бъди играч на пътя "!, пожелава на пловдивските водачи автошампионът Илия Царски.

Своето обръщение за акцията против злополуките даде и световноизвестният пловдивски цигулар Мичо Димитров, който написа следното:

,,Нека караме постоянно на трезва глава! Да отпуснем малко педала на газта! Бъдещето на нищо неподозиращите възрастни хора и почтени деца,от нас зависи.... Да направляваме страстите си зад кормилото! Тези няколко простички неща ще създадат голяма разлика,повярвайте ми... Нека посрещнем Деня 21-ви Септември 2017 година,без пътни произшествия,без лишен човешки живот... В ръцете ни е! Моля се...само за Ден да забравим безумното си Препускане... и си спомним за отишлите си без време дечица!... Мичо Димитров-Концертмайстор на Симфоничния Оркестър на Пловдивската Опера и Преподавател “.

Подкрепата си за акцията на пловдивската полиция, Общината и Областната администрация дадоха още куп родни звезди, тимове и компании. В четвъртък от 10.30 ч. на ул. „ Младежка “ ще бъде показан и плакатът на акцията, на който са сложени селфитата и посланията на всички известни персони, които я поддържат.

Ето го и плаката на акцията:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР