Животът е пълен със сложни ситуации, но замисляли ли се

...
Животът е пълен със сложни ситуации, но замисляли ли се
Коментари Харесай

Какво докарва до нервен срив всяка зодия?

Животът е цялостен със комплицирани обстановки, само че замисляли ли се по какъв начин и на коя от тях реагират обособените хора? Нека разгледаме представителите на всяка една зодия. Съществуват положения и случки, които като нищо могат да ги докарат до нервозен срив. Ето ги и тях…

Овен  – той просто не може да чака! Побърква се, пощурява, изфирясва, до момента в който не си получи нещото или отговора.

Телец  – преместването за него е призрачен сън. Опаковане, разопаковане, нова конюнктура, нови стени… всичко това разклаща радикално нервите му.

Близнаци  – график и пъкъл са едно и също нещо. Близнакът не търпи режими, акуратност, графици и рутина. Той безусловно се погнусява, когато всеки ден в един и същи час му се постанова да прави нещо.

Рак  – това, което ги срутва прочувствено, е раздялата. Вярно, че за никого не е прелестно да изгуби интимния си сътрудник, само че при Рака това е като животозастрашаваща обстановка. Съвземането за него е извънредно мъчно.

Лъв  – в случай че не стане по неговия метод, от гальовно и благо коте, става свиреп звяр. А по-късно депресиран звяр. Лъвовете са склонни към огромни драми, в случай че нещата не се случват, както те желаят.

Дева  – постави я в хаос и тя ще откачи. Небрежното домакинство трансформира Девата в кълбо от нерви. Дори от време на време не схваща за какво се усеща по този начин. Мръсни чинии, облекла по пода, неоправени легла… това постоянно ще пречи на прочувствената непоклатимост на Девата.

Везни  – спорът е нещото, което може да докара Везните до нервозен срив. Те не обичат и не виреят в сходна атмосфера. Дори след спора дълго време се усещат изтощени, безсилни и унищожени, че това им се е случило.

Скорпион  – в случай че изневярата наранява надълбоко всеки от нас, то при Скорпиона това е най-висша форма на изменничество. Трябват му години, с цел да я преодолее, даже не постоянно съумява. Склонен е към депресии и става в действителност доста неустойчив.

Стрелец  – в случай че нещо може да разбие нервите на Стрелеца, това е нищо да не се случва. За него застоят е капан. И лека-полека стартира да унива, до момента в който не се срине напълно.

Козирог  – тази мощна персона може да рухне, в случай че бъде уволнена. При Козирогът стремежът да се изкачва нагоре е присъщ. И когато някой го „ зашлеви “ по този начин, пада доста, доста неприятно.

Водолей  – множеството от нас схващат, че животът е неправдив още в най-ранна възраст. Водолеят обаче изрично отхвърля да одобри това. Той се разстройва постоянно, коагто види неправда. Но когато тя е против него, изпада в дълбока дупка.

Риби  – това, което унищожава нервите на Рибата, е трескавата подготовка. Те обичат темпото на своите води и постоянно, когато им се постанова, да бързат за нещо, да са напрегнат за решение на проблем, могат да се срутен.

От BeU.bg

Още сходни вести четете в  Обекти;
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР