Животът е непредвидим, особено що се отнася до любовта. Има

...
Животът е непредвидим, особено що се отнася до любовта. Има
Коментари Харесай

3-те зодии, родени с късмет в любовта

Животът е непредвидим, изключително що се отнася до любовта. Има 3 зодии обаче, на които доста им върви в любовта и постоянно съумяват да намерят половинката в живота си.

Рак
Късметът им няма край. Цял живот си мечтаят за човек, който просто да бъде с тях и да ги обича, без да се постанова да ги гонят и преследват с месеци. Това се случва и получават това, за което постоянно са си мечтали. Раците срещат огромната обич относително млади. Не могат да си показват живота си без този човек, противоположното важи с цялостна мощ. Любовта им е толкоз чиста, че всичко наподобява по-скоро на приказка, в сравнение с връзка. Създават здрави и щастливи фамилии. Бракът им е същински парадайс, а дребните дреболии, които основават разногласия, се заличават още с първата усмивка на обичания човек. Любовта им трае цялостен живот и няма нищо инцидентно в това. Такава им е ориста - обич, шанс и благополучие.
4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ до края на лято 2019 година
Везни
Родени сте под щастлива звезда, въпреки и да разбирате това на малко по-късен стадий от живота си. Всеки има разочарования в живота си, с които би трябвало да се оправи, с цел да продъклжи напред с гордо вдигната глава. Хората, които са си тръгнали от живота са го създали, единствено с цел да остъпят място на ИСТИНСКИТЕ. При вас казусът е подобен. Срещате любовта на живота си най-неочаквано и инцидентно. Не може да си визиите живота без този човек и това се случва доста рано. Романтика и мощна пристрастеност ви притеглят още в самото начало. Връзката ви се развива бързо и скоро откривате, че сте срещнали сродата си душа. Запомнете, още първото предложение за брак което получите или извършите, е Истинското.
Коя е третата ЗОДИЯ разберете в iWoman.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР