"Животът е много шарен, много разнообразен. Страните на живота са

...
"Животът е много шарен, много разнообразен. Страните на живота са
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева: С Иван имахме прекрасна любов

"Животът е доста пъстър, доста разнороден. Страните на живота са доста – не е единствено тъжно и смешно. Между тъжно и смешно някакви други течения се появяват. Животът в хубаво нещо. Нещата, през които човек минава е, с цел да научи някакви неща “.

Това описа в „ 120 минути “ актрисата Александра Сърчаджиева. Самата тя познава всички страни на живота, в това число и болката. Но споделя, че в никакъв случай не е изпитвала яд, тъй като „ болката е обвързвана с любовта “.

В диалог със Светослав Иванов Сърчаджиева показа, че от време на време въображаемо си приказва с майка си – актрисата Пепа Николова, която на 23 декември щеше да навърши 74 години:

„ Говорим си. Много неща си споделяме – някой път я апелирам за препоръки, апелирам я за помощ. Аз считам че хората отиват на друго място, по-хубаво от това, само че те не престават да ни оказват помощ, имам вяра в това. Дори е някакъв тип избавление. Това е моето избавление “.

Сърчаджиева описа и за огромната си обич – Иван Ласкин:

„ Иван беше извънредно открит. Може би по тази причина беше много неуместен – тъй като споделяше това, което мисли. И Пепа беше такава. С Иван ни събра любовта – аз имах една прелестна обич, за което съм доста признателна, тъй като това, което аз съм имала с Иван, си давам сметка, че доста хора го нямат цялостен живот, което е доста тъжно. За това мога единствено да благодаря “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР