Животът е кратък, няма спор. И не можем да го

...
Животът е кратък, няма спор. И не можем да го
Коментари Харесай

Неща, които трябва да направите през живота си

Животът е къс, няма спор. И не можем да го прекараме единствено седейки на дивана и гледайки филми. Трябва да е кондензиран с завършения, пътувания и редица други неща. В тази публикация ще ви споделим някои хрумвания за някои неща, които би трябвало да извършите през живота си. Вижте кои са те: 

Скок с парашут

Знаем, че това звучи като факсимиле, само че скокът с парашут е нещо, което би трябвало да се опита най-малко един път в живота. След първичната адреналинова бомба от свободното рухване, ще имате опция да се насладите на хубав полет над земята и да я видите от птичи взор. А това е в действителност незабравимо. 

Гмуркане в клетка при акули

Това може да се смята за рисково от някои хора, само че за нас е изцяло наложително прекарване. Гмуркането в клетка при акулите е извънредно забавно прекарване, което всеки човек би трябвало да си подари най-малко един път. Ако не си падате по мощните чувства може да го пропуснете. 

Плуване с делфини

Плуването с делфини е едно от най-хубавите неща, които човек може да си подари. Това е прелестно преживяване, което, несъмнено, се организира в следена среда. За жал в България към този момент не се предлага като алтернатива в делфинариума на Варна, само че има места по света, в които можете да го опитате. 

Да видите Северното зарево
Десет хрумвания за 2022-ра, които да опитаме
Новата година към този момент е тук. А с нея идват 365 дни, в които да опитваме нови неща, да откриваме нови хрумвания и да опитаме да осъществим най-малко ед...
Прочети повече
Един от най-красивите естествени явления, който просто би трябвало да се види. Независимо дали ще го извършите когато сте на 20 или когато сте на 80, това ще бъде едно от най-красивите прекарвания в живота ви. 

Да обиколите света

Още една класика, само че ние в действителност считаме, че човек би трябвало да обиколи света и да види в каква пъстра и красива планета живеем. Има толкоз доста култури, които си коства да бъдат опознати и толкоз доста чудни места, които да се видят. 

Да хванете идващия трен или аероплан

Разбира се, би трябвало да сме спонтанни. Идете на летището или на гарата (като по-бюджетен вариант) и хванете идващия полет или трен за където и да е. Струва си да извършите това най-малко един път в живота си. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР