Животът е като едно виенско колело - ту си горе,

...
Животът е като едно виенско колело - ту си горе,
Коментари Харесай

Певицата Милена се разрева в ефир и проговори за Жоро Илиев и Фатик

Животът е като едно виенско колело - ту си горе, ту си долу. Когато си стигнал тава и няма накъде да вървиш повече, си като в клетка. Задушавах се, че нищо ново не ми се случваше, разочаровах се от някои хора и по тази причина взех решение да се махна от България. Това съобщи пред Мон Дьо в " Събуди се " певицата Милена Славова.

" Предателите в моя живот са доста. Първите 3-4 години в чужбина ми бяха страхотни, ожених се, записах албум и тогава започнаха разочарованията. Световният шоубизнес от близо е цялостен с машинация. " Помня Леми, не знаеше къде се намира. Беше постоянно на опиати. Дори не знаеше, че е в Лондон ", призна Славова.

" Животът ме завъртя по този начин, че минах през доста разнообразни среди и обстановки. Соня Васи ме предложения на вечеря и тогава се срещнах с Фатик. Той поръча големи бутилки с уискита, той самичък изпи една. Охраната му извади револверите си на масата. Фотографът се стъписа и не помни да снима. На прибиране караха с оптималната скорост, можеше да се размажем и убием. Той след това стреля по една мазилка, която падна върху хора. Той си правеше каквото си искаше. С Жоро Илиев се срещнах по сходен метод. Той беше ухилен и готин, черпеше всички. Мацките стояха на обособена маса, а аз бях до Жоро Илиев, на неговата маса. Това значеше, че съм повече от тях. Аз не обичам дамите, които си пъчат гърдите. За мен дамата би трябвало да има повече в главата, в сравнение с там ", призна Милена.

Тя се разплака, спомняйки си какъв брой самотна е била в Лондон, откакто са се пръснали с приятелите й. " Тогава разбрах, че би трябвало да се прибера ", сподели тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР