“Животът е игра на шах. Тя дълго време мислеше себе

...
“Животът е игра на шах. Тя дълго време мислеше себе
Коментари Харесай

НИНА – танцът на живота по правилата и извън тях

“Животът е игра на шах. Тя дълго време мислеше себе си за пешка, само че ориста и предложи опция да мине през играта като кралица.”

Международен механически и креативен екип сътвори модерна българска танцова продукция, която да може качествено да конкурира със западните такива. Спектакълът към този момент провокира интереса на промоутъри от Испания, Италия, Швейцария и Мексико.

Предстоящото турне на трупата ще бъде в края на май, на 24.05 във Варна зала " Фестивална ", 25.05 Бургас опера Бургас, 26.05 Пловдив зала " С.И.Л.А. " и 28.05 София 28.05 НДК зала 1.

Танцовият театър на PRJCT 360 “НИНА” е завладяваща история за нормално момиче, сложено пред избора - да продължи да играе по разпоредбите и да посрещне невзгодите, пред които животът я изправя всекидневно или да отмъсти на ориста и да вземе всичко в ръцете си непременно. Любов, ревнивост, закононарушение, смирение. Всичко това и още доста изненади крие шоу - спектакълът “НИНА”. Зрителите ще бъдат пленени от непредвидени сюжетни обрати, детективски следствия, любовни истории и ослепителни картини на холивудски живот.

Спектакълът ще ви придвижи в блестящата атмосфера на Бродуейско кабаре с присъщите му детайли на луксозни костюми, феноменална музикална селекция и стилни танцови осъществявания.

Танцовият театър “НИНА” е огромно и извънредно впечатляващо шоу във всеки един аспект.

Благодарение на напъните на интернационален екип от експерти, бе основана двуетажна сцена с вътрешни лабиринти, облицована с огромни лед екрани, транслиращи особено направено наличие. Всички картини, които феновете ще следят са толкоз действителни, че в един миг ще ги повее вцепеняващ вятър от килия на затвор, в различен ще се почувстват като посетители на най-шумната женитба, а в идващ ще се окажат в уютните стени на изтънчено кабаре.

Техническата част на спектакъла е дело на Сергей Кольцов, разработвал спектаклите на едни от най-именитите съветски звезди. Освен невероятните механически характерности на шоуто, танцовият съставен елемент е не по-малко впечатляващ!
PRJCT 360 са професионални актьори,
подготвени да покорят сърцата на всеки фен. За да се образува финалният състав на трупата, танцьорите са минали през два тежки кастинга, летен подготвителен лагер и безчет танцови класове за основаване на “универсални” танцови актьори на интернационално равнище. Тренировките им са ежедневни, продължителни, в разнообразни танцови стилистики и спортни дисциплини. На сцена както и в живота се движат като обединен организъм, едно цяло, само че с неповторими, разнообразни характери, което прави облиците им толкоз неповторими и забавни за наблюдение.

Хореографският състав на PRJCT 360 се състои от трима души, работещи в разнообразни танцови посоки - Росица Терзийска (Класически и Джаз Техники, Джаз Фънк, Контемпорари хореография), Симона Георгиева (Хип-Хоп и Ърбан хореография) и Васил Золумов (Хип-Хоп, Ърбан и Съвременна хореография ). Всеки от тях е извънреден експерт в региона си с богат опит на осъществяване и създаване на неповторими танцови постановки, концерти и музикални клипове.Авторската хореография на шоу-спектакъла “НИНА” ще изуми и най-взискателния фен с енергични, всеобщи номера, нежни дуети и акробатични сола.За да се пренесем в блестящата ера, още позната като “Джазовата Ера” изцяло, костюмите за спектакъла са авторски и са дело на Никола Флоридов. С новаторския си креативен метод, той съумява да сътвори мост сред декадентската атмосфера на “Великият Гетсби” и актуалните течения в модата.
Спектакълът “НИНА” на PRJCT 360 е най-мащабното танцово шоу ,
което в миналото е правено в България! Това представление е същински гуляй за сетивата, което ще ви държи в напрежение от първата минута и няма да ви пусне до самия край!

https://youtu.be/E_C19x-T3PQ


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР