Животът е една игра, която трябва да играете, написа Тоби

...
Животът е една игра, която трябва да играете, написа Тоби
Коментари Харесай

Най-секси готвачката на Бургас събра 17 000 последователи и стана инфлуенсър

Животът е една игра, която би трябвало да играете, написа Тоби Димова след отпадането си от " Мастършеф "

28-годишната фризьорка Тоби Димова, която влезе в Топ 10 на „ Мастършеф “ и малко не й доближи да се пребори за успеха, натрупа за негативно време над 17 000 почитатели в Инстаграм. Тя към този момент е инфлуенсър и употребява известността си, с цел да популяризира обзавеждане, мода и други.

И въпреки че мнозина считат за най-секси участничка в този сезон на реалитито миската Лора Асенова, която не се свени да флиртува с началник Илиан Кустев, същинските ценители отдават желания на бургазлийката

„ Ти пристигна в " Мастършеф " със поръчката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня в действителност преоткри себе си “, сподели й на разлъка началник Кустев.

„ Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. И макар че си потеглям през днешния ден, аз си потеглям победител, срещайки всички тези прелестни хора в лицето на участниците и журито!
На които в действителност желая да кажа, че животът е едно премеждие, което би трябвало да посрещнете, той е едно заричане, което би трябвало да спазите. Животът е една игра, която би трябвало да играете… “, написа тя в Инстаграм-профила си.
 Тоби Димова в Мастършеф
Според нея тазгодишното кулинарно шоу би трябвало да бъде извоювано от някогашния боксьор Осман или преводачката от Пловдив Биляна Стамова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР