Живот в движение и местене от място на място в

...
Живот в движение и местене от място на място в
Коментари Харесай

„Офис отвъд хоризонта“ в „Темата на NOVA“

Живот в придвижване и преместване от място на място в блян за утоляване на жадност и апетит разказва номадите от преди епохи. Във времена на напреднали технологии и безкрайни благоприятни условия, действителността предлага нов прочит на въпросното съществуване, за което някои хора през днешния ден единствено мечтаят – това на цифровите номади. Тази седмица в
„ Темата на NOVA ” създателят Виктория Бояджиева споделя любопитните истории за живота на част от тях, намиращи се в разнообразни точки на света – от Филипините през Южна Корея до Банско.

Дигиталните номади нормално са IT експерти, блогъри, бизнесмени, геймъри, маркетинг експерти, медийни анализатори, само че най-много авантюристи. Освен от модерните им специалности, те са обединени и от други основни качества – съобразителност и креативност. За тях номадството е метод за набиране на по този начин стремежи адреналин, който може да обърка доста проекти, само че точно неизвестността го прави незаместим.

Домът е съществена полезност за множеството от нас. Същото е и за номадите с разликата, че домът за тях има по-абстрактно значение. Когато те се изморят, не стопират, а потеглят. Отмората за тях е ново начало, а домът чувство. А единственото, от което имат потребност са огромни завършения и добра интернет връзка.

Гледайте „ Офис оттатък хоризонта “ в „ Темата на NOVA “ тази неделя, 7 юни, незабавно след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР