Живот след решетките или историята на Иво Богданов – българинът,

...
Живот след решетките или историята на Иво Богданов – българинът,
Коментари Харесай

Какво е да лежиш цели 7 години в затвор, без да си виновен? Вижте потресаващата история на осъдения в Гърция Иво Богданов!

Живот след решетките или историята на Иво Богданов – българинът, който 7 години лежа в гръцки затвор за ликвидиране, което не е направил. Заедно с брат си Константин той бе наказан на доживотна присъда за убийството на полски жител, който се оказа, че е починал от естествена гибел години по-късно.

Миналата година Иво се завърна вкъщи, с цел да продължи живота си със своята брачна половинка и деца. А историята му първо описа нашият сътрудник в Гърция Бойка Атанасова. Именно за тази история с благополучен край през вчерашния ден тя получи оценката „ Достойните българи ” на вестник „ 24 часа ”.

„ Това, което аз претърпях, може да се случи на всеки един човек ”, описа в студиото на „ Здравей, България ” Иво, претърпял 7 години призрачен сън зад решетките, без да е отговорен.

Полякът, поради чието хипотетично ликвидиране Иво лежи в пандиза, е знаел какво се случва. Той е бил търсен в Полша, където се е водил в полицейските регистри като престъпно проявен.

Според правосъдната система на Гърция обаче, Иво още веднъж се води обвинен, и то за същия човек – този път не за ликвидиране, а за обир.

Сега Иво има потребност от добър юрист, който познава добре гръцкото законодателство.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР