Живот с 330 лева на месец. С толкова са принудени

...
Живот с 330 лева на месец. С толкова са принудени
Коментари Харесай

Тежка драма! Инвалид и болната му майка живеят като кучета, оцеляват с 330 лева на месец

Живот с 330 лв. на месец. С толкоз са принудени да оцеляват тежко болна жена от Пловдив и нейният наследник епилептик, който единствен се грижи за нея. Двамата разчитат на пенсиите си за неработоспособност, а разноските за медикаменти и сметки всеки месец лимитират бюджета им за храна, написа " Трафик ".

Как се живее с толкоз малко – вижте в идващия ВИДЕО РЕПОРТАЖ:



Петър Иванчев е епилептик от дете. Има 80% неработоспособност. Въпреки това всеки ден се бори със зъби и нокти, с цел да се грижи за тежко болната си майка Людмила. Жената е трудноподвижна, съвсем непрекъснато е на легло поради сърдечна непълнота и други болести. Двамата живеят в общинско жилище – без отопление през зимата, без изстудяване през лятото. Всеки месец разполагат единствено с по 330 лв. от пенсиите си за неработоспособност. Нямат други приходи.

Никой не желае да наеме Петър на работа поради епилепсията. Той има сестра, която обаче не желае да оказва помощ в грижите за майка им. Надеждата на Людмила и сина й е съпричастни хора да им оказват помощ финансово. Докато Петър не откри работа, а благодатели не се появят, пловдивското фамилията ще продължи да съществува на ръба на оцеляването.

Ако имате предпочитание да помогнете на фамилията по някакъв метод, можете да се свържете с Петър Иванчев на телефон: 0895203305
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР