Живот на остров без интернет и телевизия срещу 5 хиляди

...
Живот на остров без интернет и телевизия срещу 5 хиляди
Коментари Харесай

Мечтаната работа: Търси се стопанин на фар срещу 5 000 долара месечно

Живот на остров без интернет и телевизия против 5 хиляди $ на месец. Това предлага фондация, която стопанисва фар край Сан Франциско. 

В залива на Сан Рафаел, покрай Сан Франциско, се намира остров Ийст Брадър. Върху него е ситуиран настоящ морски фар и дребен хотел във викториански жанр. Компанията, която го стопанисва, търси двама души, които да живеят и работят там през идващите най-малко две години.  



„ Много хора виждат в нашето предложение романтиката и идилията да живеят на хубав остров с фар край Сан Франциско. Това е правилно, само че ги чака и много работа – ще би трябвало да ръководят моторниците, с които туристите идват на острова, да почистват стаите, да подготвят и сервират храната ”, споделя Том Бът, президент на компанията, стопанисваща фара.

Месечната заплата на човек е малко над 5 хиляди $, а претендентите би трябвало да се откажат от достъп до интернет и телевизия. Работните места са за непрекъснато пребиваващи в Съединените щати, които имат и документ за ръководство на моторна лодка. Въпреки тези условия, ползата към работа на острова е голям и стана шлагер в обществените мрежи.

„ Получавам кандидатури за работа от Русия, Азия, Турция, Франция, от Мексико – съвсем от целия свят. Поздрави на България и в случай че идвате към Сан Франциско, посетете фарът на остров Ийст Брадър ”, приканва Бът.

Одобрените претенденти ще стартират работа през месец април. Подробна информация за изискванията можете да намерите на www.ebls.org

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР