Живко Стоименов си взе кратка почивка, но до толкова че

...
Живко Стоименов си взе кратка почивка, но до толкова че
Коментари Харесай

Живко Стоименов: Завръщам се на ринга август или септември

Живко Стоименов си взе къса отмора, само че до толкоз че да стартира подготовката за идващия си дуел.

Последната борба на Живко бе преди броени дни, когато в края на юни записа присъединяване в немската ММА верига KFN, където се изправи против Александър Стойчич - умел съперник с 11 победи и единствено 1 загуба.

Въпреки преобладаващия старт, Живко не съумя да стигне до успеха.

"Малко не ми доближи да победя Александър Стойчич. Пратих го в нокдаун още в първите секунди с дясна балтия, където за жалост нямах шанс да довърша срещата. Организаторите бяха доста удовлетворени от мача, тъй като в действителност беше атрактивен дуел и двамата влизахме в непрекъснати замени, " показа Живко за MMA.BG.

Участието на Живко на огромния кръг в Европа не остава неусетно и основния уредник на KFN, Braco Tasic пожела да подпише контракт с българския спортист и да стане негов управител.

"Аз съм благополучен от този факт тъй като всички знаят какъв брой труд поставям и постоянно съм бил преклонен и съм подавал ръка на всеки, на който мога да оказа помощ с нещо. В момента очаквам да ми потвърдят дата за идващия ми дуел, който ще бъде август или септември. До края на тази година имам планове да направя още 3 мача и в случай че това стане ще се съберат за годината общо 7 професионални ММА мача. В момента упражнявам интензивно с цел да се завърна с победа и желая да благодаря на всички, които са до мен и ме поддържат. "

Столичният военен спортист стартира стремително 2019-та, записвайки три победи на професионалния ММА кръг, последната от които в Max Fight 42 през месец май, а в допълнение взе и сребро на влиятелния шампионат по събмишън граплинг ADCC Bulgarian Open, който се организира в гр. Стара Загора.

Няколко дни преди дуела си в Германия Живко бе на посетители в студиото на MMA.BG Live. Ако желаете да разберете по какъв начин тренира професионалния военен спортист, по какъв начин се храни и възвръща, с цел да поддържа топ форма, и кой е индивидът зад боеца - вижте първия епизод на видео подкастa на ММА.BG ТУК.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР