Живко Найденов - един от любимите на зрителите участници в

...
Живко Найденов - един от любимите на зрителите участници в
Коментари Харесай

Звезда от „Сървайвър” загина след катастрофа с мотор

Живко Найденов - един от обичаните на феновете участници в риалитито " Сървайвър " - е умрял след злополука с мотора си през уикенда, предаде dir.
Прочетете още
Потвърждение за страшната новина пристигна и от фейсбук профила на майка му Василиса, която написа: " Живко, твоето сърце спря да бие, а моето се раздра на хиляди частици. Обичам те! ". 

42-годишният мъж е самокатастрофирал на основния път за Банско. Ден по-късно той е умрял от раните си, породени от тежкия удар в бетонна стена, осведомиха в неделя от МБАЛ-Благоевград. Той бе интубиран и настанен за лекуване в реанимацията на благоевградската болница, само че положението му беше доста тежко.

Найденов е имал спътничка на мотора - 38-годишна жена, която е единствено с охлузвания и няма контузии, които да заплашват живота й.

Сред евентуалните аргументи за трагичния случай е несъобразена с мократа пътна настилка скорост.

Живко Найденов стана известен отвън професионалния си кръг, където са славеше като отличен оптик, с присъединяване си в " Сървайвър " през 2008 година

Освен притежател на оптичен магазин в София, той се увличаше по културизма, фитнеса и моторите. Печелил е 4-то място на републиканското състезание по типичен културизъм.

Баща на дъщеричка, Живко твърдеше, че има всичко, за което е мечтал - добра специалност, личен бизнес, добра брачна половинка, обичано дете.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР