Живко Коцев обясни защо е подал оставка като главен секретар

...
Живко Коцев обясни защо е подал оставка като главен секретар
Коментари Харесай

Живко Коцев разкри причините за внезапната си оставка

Живко Коцев изясни за какво е подал оставка като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. В позиция, качена на уеб страницата на силовото ведомство, той разяснява, че през последните седмици е мислил „ съществено дали да приключи професионалния си път в системата на Министерство на вътрешните работи ”.
Прочетете още
„ Направих равносметка на постигнатото, триумфите и несгодите. Прецених, че съм вложил задоволително сили и сила в работата в услуга на обществото. За мен върховенството на Закона, спазването на реда и разпоредбите са идея, която би трябвало да припознае всеки чиновник в правоохранителната система ”, декларира в позицията си Коцев, с която твърди, че желае да предотврати непотребни спекулации и внушения по отношение на него и Министерство на вътрешните работи.

„ Професионалната ми биография досега е обвързвана напълно с Министерство на вътрешните работи. В този смисъл решението ми е мъчно. В същото време е елементарно, тъй като напълно почива на вътрешното ми разбиране. Ще продължа реализацията си в друга сфера на публичния живот ”, прецизира подалият оставка основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ На хилядите почтени служители на реда, пожарникари и спасители благодаря от цялото си сърце за дългогодишната ни взаимна работа. Знам какъв брой е мъчно в комплицирана конюнктура да запазите мотивацията и силата си. Пожелавам Ви здраве, храброст и увереност. Поклон пред ежедневния Ви неотклонен труд! Нека триумфът постоянно съпътства всички сегашни и бъдещи чиновници на Министерство на вътрешните работи ”, приключва позицията си Коцев, съобщи Нова. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР