Живеещите в русенския квартал Касева чешма се оплакват от лош

...
Живеещите в русенския квартал Касева чешма се оплакват от лош
Коментари Харесай

Русенската улица Изгрев – залез за колите! Осеяна е с огромни ями

Живеещите в русенския квартал " Касева чешма " се оплакват от неприятен път до домовете си, посипан с голям брой дупки, в които постоянно закъсват и чупят колите си.

Улица " Изгрев ", водеща до един от крайните русенски квартали, от известно време е в окаяно положение. Илия Канев е следващият пострадал, който пука гума в сектора, посипан с дупки.

" При прекосяване от там има една огромна дупка и по нехайство влязохме в нея и гумата отпътува, спука се. В последния миг, не се вижда от завоя и като се минава, гумите ни отпътуват, плащаме пътен налог, застраховки... ", оплаква се русенецът пред Bulgaria ON AIR.

" Аз персонално в събота спуках гума и повредих автомобил на завой, излязох от завоя, имам протокол от КАТ, моите вреди ще бъдат покрити от застрахователя, който ще търси тези пари от общината ", споделя Николай Йорданов.

Хората от квартала споделят, че от години никой не обръща внимание на положението на улицата.

" С дребни деца сме, те не могат да излязат на пътя, няма построени тротоари, пътят е в доста неприятно положение. Дупките са големи, чупим си колите всеки ден ", упорства Христо Христов.

" Лунен пейзаж отвред... Запълването на дупките не оказва помощ, тъй като след 2 пороя и дъждове асфалтът се отлепя и потегля с водата по пътя ", показва Моника Иванова.

От Община Русе настояват, че чиновниците на общинското дружество " Комунални действия " са осведомени със положението на пътната настилка на улицата. Ремонтни действия били планувани, само че при удобни метеорологични условия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР