Живеем във времена, в които скандал сменя скандала. Кризите вече

...
Живеем във времена, в които скандал сменя скандала. Кризите вече
Коментари Харесай

Д-р Джафер: Отказът от реформи води до кризите, които ни съпътстват ежедневно

Живеем във времена, в които скандал сменя абсурда. Кризите към този момент ги дефинираме и класифицираме съгласно мащаба им, техния обсег и продължителността им. Това съобщи за " Още от деня " зам.-председателят на Народно събрание доктор Нигяр Джафер. Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение поради водната рецесия, който Българска социалистическа партия счита да внесе.

Тя уточни, че ръководещите са в доста тежка обстановка и открои, че без значение от чисто математическия излаз от вота на съмнение, опозицията ще откри причини, " тъй като към този момент обществото дава причини ". Д-р Джафер беше безапелационна, че отводът от промени води до рецесиите и свадите, които ни съпътстват всекидневно.
Д-р Нигяр Джафер, зам.-председател на Народно събрание, народен представител от Движение за права и свободи: От Движение за права и свободи считаме, че от ден на ден аргументът за непоклатимост на властта слага под риск доста съществени и сериозни секторни политики. Здравеопазването е един подобен образец.
Д-р Джафер разяснява изнесената от шефа на НЗОК доктор Дечо Дечев информация за злоупотреби с пари от Касата от огромен % от частните лечебни заведения, като акцентира, че Дечев маркира проблеми, за които опозицията приказва доста от дълго време. " Шокът от думите му беше за ГЕРБ, защото те не чакаха човек, посочен и определен от тях, да каже това ", посочи зам.-председателят на Народно събрание.

По думите й демонополизацията на НЗОК е единствено единият от механизмите за пагубната обстановка в опазването на здравето. Конкуренцията сред финансиращите органи може да докара до повече надзор и бистрота, аргументира се тя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР